Nasumično

Human Lost: Ningen Shikkaku

Movie Sub Datum Izlaska Novembar 10, 2023 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Human Lost: Ningen Shikkaku

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Preuzmite Human Lost: Ningen Shikkaku, gledajte Human Lost: Ningen Shikkaku. Human Lost: Ningen Shikkaku Najnoviji animei na Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Ne zaboravite da pratite najnovija izdanja.

Human Lost: Ningen Shikkaku

No Longer Human, HUMAN LOST 人間失格
Ocena 5.80
Status: Completed Studio: Datum Izlaska: 2019 Trajanje Epizode: 1 sat 49 min. Vrsta: Movie Epizode: 1
Tokio, 2036. god. (111. godina Šove): Revolucija u medicini porazila je smrt... Pomoću nanomašina i sistema ŠEL (Zdrav i dugovečan život) čija mreža ih kontroliše, ljudi ne pate ni od kakvih zaraza, ne treba im nikakvo lečenje rana i garantovan im je životni vek od 120 godina bez bolesti. Zbog ovoga je došlo do mnogih problema, nerešenih ekonomskih različitosti, etničke dekadencije usled nesmrtnosti, užasnog zagađenja životne okoline i fenomena Izgubljenih ljudi, u kom ljudi, ukoliko su otkačeni sa mreže ŠEL-a postaju deformisani. Japan se nemirno klacka između dve potencijalne budućnosti: Oporavka civilizacije i njenog uništenja. Nakon neuspelog pokušaja da se probiju do Unutrašnjosti - bogataškog dela grada gde se vazduh za razliku od Spoljašnjosti gde su siromašni pročišćava, i standard je dosta bolji, glavni lik Jozo Oba se sticajem okolnosti preobražava u Izgubljenog i život mu spase Jošiko Hiragi, članica agencije za borbu protiv Izgubljenih HILAM (Ljudska inteligencija, laboratorija, mehanizam). Koja veruje da Jozo može da bude ključna osoba u oporavku civilizacije jer za razliku od inače, uspeva da se vrati u normalu nakon što je preobražen u Izgubljenog. Opis: Anime Overdose

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano