Dodali smo novu vrstu reklama kako bi smo podrzali dalji rad sajta i unapredjivanje samog sajta. Reklame su jednostavno zatvaraju na iks dugme. Pisite na m u Chatu vasa misljenja i da li ste okej sa njima? Ako niste gledajte na nasem sajtu animebalkan.co gde ih nismo stavili u slucaju da su vam dosadne i ne zelite da nas podrzite.

How Not to Summon a Demon Lord Sezona 2 Epizoda 8

TV Sub Datum Izlaska June 11, 2021 · ? views · Postavio Gvimpi · Serije How Not to Summon a Demon Lord
Ako vam se animebalkan.org ne ucitava brzo ili ne radi idite na animebalkan.co ili animebalkan.me

Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.

Download How Not to Summon a Demon Lord Sezona 2 Epizoda 8, Watch How Not to Summon a Demon Lord Sezona 2 Epizoda 8, don't forget to click on the like and share button. Anime How Not to Summon a Demon Lord always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

How Not to Summon a Demon Lord

異世界魔王と召喚少女の奴隷魔術
Ocena 7.03
Status: Završen Studio: Datum Izlaska: 2018 Trajanje Epizode: 23 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 22
Što se tiče fantasy MMORPG Cross Reveriea, nijedan se ne može mjeriti sa snagom Demon Kinga Diabla. Posjedujući najrjeđe artefakte u igri i nenadmašnu razinu igrača, savlada sve dovoljno glupe da se suoči s njim. No, unatoč zastrašujućoj reputaciji, pravi Diabloov identitet je Takuma Sakamoto, zatvoreni igrač bez ikakvih društvenih vještina. Iz dana u dan pobijeđujući beznadne izazivače, Takuma nije stalo ni do čega drugog osim do njegovog virtualnog života - to jest, sve dok ga doziva čarolija iznenada ne prenese u drugi svijet gdje ima Diabloov izgled! U ovom novom svijetu koji nalikuje njegovoj omiljenoj igri, Takumu dočekuju dvije djevojke koje su ga pozvale: Rem Galeu, sitni panterski avanturist, i Shera L. Greenwood, prsata saziva Elfova. Oni izvode ritual porobljavanja u pokušaju da ga podjarme, ali čarolija se uzvrati i učini da umjesto toga postanu njegovi robovi. S obzirom na to da situacija sada postaje neugodnija nego ikad, Takuma odlučuje pratiti djevojke u pronalaženju načina da razveže njihov ugovor, dok se naučio prilagoditi svom novom postojanju kao prijeteći kralj demona.

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Početna
Sačuvano
Anime Lista
Chat