Nasumično
Dodali smo novu vrstu reklama kako bi smo podrzali dalji rad sajta i unapredjivanje samog sajta. Reklame su jednostavno zatvaraju na iks dugme. Pisite na m u Chatu vasa misljenja i da li ste okej sa njima? Ako niste gledajte na nasem sajtu animebalkan.co gde ih nismo stavili u slucaju da su vam dosadne i ne zelite da nas podrzite.

Horimiya Epizoda 12

TV Sub Datum Izlaska March 30, 2021 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Horimiya
Ako vam se animebalkan.org ne ucitava brzo ili ne radi idite na animebalkan.co ili animebalkan.me
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.Takodje kada promenite sa jednog na drugi plejer od sada će vam se refrešovati stranica, ali to je zato što uvodimo naš plejer kom je to potrebno. Naš plejer će biti svuda, neće imati reklama, a biće brži i od google drive plejera ćak.

Download Horimiya Epizoda 12, Watch Horimiya Epizoda 12, don't forget to click on the like and share button. Anime Horimiya always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Horimiya

Horimiya, Hori-san and Miyamura-kun, ホリミヤ
Ocena 8.59
Status: Završeno Studio: Datum Izlaska: 2021 Trajanje Epizode: 23 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 13
Naizgled, pomisao da se Kiouko Hori i Izumi Miiamura slažu bila bi poslednja stvar u glavama ljudi. Napokon, Hori ima savršenu kombinaciju lepote i mozga, dok se Miiamura čini krotak i distanciran prema svojim kolegama iz razreda. Međutim, sudbonosni susret njih dvoje ogoljuje oba njihova skrivena ja. Iako je popularna u školi, Hori ima malo vremena za druženje sa prijateljima zbog kućnih poslova. S druge strane, Miiamura živi pod nosom svojih vršnjaka, a telo nosi tajne tetovaže i pirsinge zbog kojih izgleda kao nežni delinkvent. Imajući suprotne ličnosti, ali deleći neobične sličnosti, njih dvoje se brzo sprijatelje i često provode vreme u Hori-jevom domu. Dok oboje izlaze iz svojih školjki, oni međusobno dele stranu skrivenu od spoljnog sveta.

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Početna
Sačuvano
Anime Lista
Chat