Pridruzite se nasem diskord serveru: Link: https://discord.gg/EYKBmwSmUu

Higurashi no Naku Koro ni Sotsu Epizoda 12

TV Sub Datum Izlaska September 12, 2021 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Higurashi no Naku Koro ni Sotsu
Ako vam se animebalkan.org ne ucitava brzo ili ne radi idite na animebalkan.co ili animebalkan.me

Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.

Download Higurashi no Naku Koro ni Sotsu Epizoda 12, Watch Higurashi no Naku Koro ni Sotsu Epizoda 12, don't forget to click on the like and share button. Anime Higurashi no Naku Koro ni Sotsu always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Higurashi no Naku Koro ni Sotsu

Higurashi: When They Cry – SOTSU, When the Cicadas Cry, The Moment the Cicadas Cry, ひぐらしのなく頃に卒
Ocena 7.79
Status: U Toku Studio: Datum Izlaska: 2021 Trajanje Epizode: 23 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 15
Rika Furude i Satoko Houjou najbolji su prijatelji koji su čitav život živeli u malom selu Hinamizava. Uz ostale prijatelje, svaki dan provode zajedno, a svaki trenutak ispunjen je zabavom i smehom. Međutim, kako Rika i Satoko počinju da stare, obojica im se pruža prilika za promenu života. Rika je odlučna u namjeri da slijedi svoje snove i želi Satoko pored sebe. Iako Satoko oklijeva, odlučuje proći ovaj put s Rikom. Međutim, ostvarenje njenog sna stvara jaz između njih. Ovo ostavlja devojčice da žive u potpuno različitim svetovima, a Rika uživa u svom novom životu i sklapa nova prijateljstva, dok Satoko postaje sve izolovanija. U želji da se vrati nostalgičnim danima u Hinamizavi, Satoko očajava i želi da se stvari mogu promijeniti. Taman kad je na kraju, susret sa natprirodnim entitetom menja Satokovu percepciju i daje nova otkrića o njenoj najboljoj prijateljici Riki. Ovo započinje njeno putovanje ka budućnosti kakvu želi – svim neophodnim sredstvima.

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Početna
Sačuvano
Anime Lista
Chat