Nasumično

High-Rise Invasion Epizoda 9

TV Sub Datum Izlaska April 4, 2021 · ? views · Postavio Gvimpi · Serije High-Rise Invasion
Ako vam se animebalkan.org ne ucitava brzo ili ne radi idite na animebalkan.co ili animebalkan.me
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.Takodje kada promenite sa jednog na drugi plejer od sada će vam se refrešovati stranica, ali to je zato što uvodimo naš plejer kom je to potrebno. Naš plejer će biti svuda, neće imati reklama, a biće brži i od google drive plejera ćak.

Download High-Rise Invasion Epizoda 9, Watch High-Rise Invasion Epizoda 9, don't forget to click on the like and share button. Anime High-Rise Invasion always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

High-Rise Invasion

High-Rise Invasion, Sky-High Survival, Sky Violation, 天空侵犯
Ocena 6.81
Status: Završeno Studio: Datum Izlaska: 2021 Trajanje Epizode: 25 min. per ep. Vrsta: Anime Epizode: 12
Zasnovano na akcionoj, mističnoj, horor mangi koju je napisao Miura Cuina a nacrtao Oba Takahiro. Na krovu visoke zgrade, devojka po imenu Juri videla je kako maskirana osoba sekirom cepa glavu čoveku! Nije baš svakodnevni prizor za srednjoškolku, ali stvari odatle postaju samo uvrnutije. Juri ubrzo saznaje da se nalazi u čudnom svetu nebodera međusobno povezanih visećim mostovima, u kom ima samo dve opcije za bekstvo - da se bori protiv misterioznih maskiranih osoba ili da se baci sa zgrade u smrt.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Sačuvano
Anime Lista
Chat