Nasumično

Handyman Saitou in Another World Epizoda 7

TV Sub Datum Izlaska Februar 28, 2023 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Handyman Saitou in Another World

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Preuzmite Handyman Saitou in Another World Epizoda 7, gledajte Handyman Saitou in Another World Epizoda 7. Handyman Saitou in Another World Najnoviji animei na Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Ne zaboravite da pratite najnovija izdanja.

Posetite naše prijatelje Anime Overdose!

Handyman Saitou in Another World

Handyman Saitou in Another World, 便利屋斎藤さん、異世界に行く
Ocena 7.27
Status: Completed Studio: Datum Izlaska: 2023 Trajanje Epizode: 23 min. po ep. Sezone: Vrsta: TV Epizode: 12
Zasnovano na komičnom fantastičnom stripu o drugom svetu Ičitomoa Kazutomoa (Ichitomo Kazutomo) Saito je uobičajeni majstor koji se reinkarnirao u drugom svetu. Oformio je družinu za istraživanje tamnica sa Raelzom, lepom i snažnom ratnicom, Morokom, moćnim čarobnjakom koji usled senilnost zaboravlja čarolije, i Lafanpan, slatkom ali škrtom vilom. Njegovo majstorsko iskustvo je korisno kada moraju da otvore zaključani kovčeg ili poprave oklop i opremu. Opis: <a href="https://www.anime-overdose.com">Anime Overdose</a>

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano