Nasumično

Haikyuu!!: Lev Genzan! OVA

OVA Sub Datum Izlaska December 21, 2021 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Haikyuu!!: Lev Genzan!
Ako vam se animebalkan.org ne ucitava brzo ili ne radi idite na animebalkan.co ili animebalkan.me
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.Takodje kada promenite sa jednog na drugi plejer od sada će vam se refrešovati stranica, ali to je zato što uvodimo naš plejer kom je to potrebno. Naš plejer će biti svuda, neće imati reklama, a biće brži i od google drive plejera ćak.

Download Haikyuu!!: Lev Genzan! OVA, Watch Haikyuu!!: Lev Genzan! OVA, don't forget to click on the like and share button. Anime Haikyuu!!: Lev Genzan! always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Haikyuu!!: Lev Genzan!

Haikyuu!!: Jump Festa 2014 Special, Haikyuu!! OVA, Haikyuu!! The Arrival of Haiba Lev, ハイキュー!! リエーフ見参!
Ocena 7.73
Status: Emituje se Studio: Datum Izlaska: 2015 Trajanje Epizode: 23 min. Vrsta: OVA Epizode: 1
Odbojkaški tim srednje škole Nekoma regrutuje novog člana: polu Japanca, pola Rusa Leva Haibu. Iako je samoproglašeni as blagoslovljen velikom visinom, nedostaju mu osnovne odbojkaške tehnike. Nekomin trener predlaže da Lev igra na trening meču u srednjoj školi Kunihira, ne ostavljajući Kenmi ništa drugo nego da sarađuje sa visokim igračem. Da li će Kenma moći da prevaziđe ovaj novi izazov?

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Sačuvano
Anime Lista
Chat