Nasumično

Great Pretender Epizoda 19

ONA Sub Datum Izlaska Februar 20, 2021 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Great Pretender

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Preuzmite Great Pretender Epizoda 19, gledajte Great Pretender Epizoda 19. Great Pretender Najnoviji animei na Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Ne zaboravite da pratite najnovija izdanja.

Great Pretender

Ocena 8.41
Status: Completed Studio: Datum Izlaska: 2020 Trajanje Epizode: 23 min. po ep. Vrsta: ONA Epizode: 23
Niz nesretnih događaja naveo je Makoto "Edamame" Edamuru da usvoji život zločina - džeparoši i prevareći druge za život. Međutim, nakon što je prevario naizgled neupućenog turista, Makoto otkriva da je on bio prevaren i, da stvar bude gora, policija ga sada slijedi. Dok bježi, ponovno naleti na turista, koji se ispostavlja kao prevarant Laurent Thierry, i na kraju ga slijedi do Los Angelesa. U pokušaju da obrani svoju samoprozvanu titulu "Najvećeg japanskog prevaranta", Makoto izaziva svog suparnika da odredi boljeg prevaranta. Prihvaćajući konkurenciju, Laurent ih ostavlja pred ogromnim ljetnikovcem i tvrdi da će im meta biti najveći mafijaški šef na zapadnoj obali. Skačući iz grada u grad, Veliki pretvarač prati napore Makota zajedno s lukavim Laurentom i njegovim živopisnim suradnicima u svijetu međunarodnih prijevara s visokim ulozima. Ubrzo, Makoto shvaća da je dobio više od onoga za što se nagodio jer su njegove samoproglašene vještine neprestano na kušnji.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano