Nasumično

Free! Take Your Marks Treći Deo

Movie Sub Datum Izlaska Jul 17, 2023 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Free! Take Your Marks

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Preuzmite Free! Take Your Marks Treći Deo, gledajte Free! Take Your Marks Treći Deo. Free! Take Your Marks Najnoviji animei na Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Ne zaboravite da pratite najnovija izdanja.

Free! Take Your Marks

Free! -Take Your Marks-, Tokubetsuban Free! Take Your Marks, 特別版 Free!-Take Your Marks-
Ocena 7.75
Status: Completed Studio: , Datum Izlaska: 2017 Trajanje Epizode: 1 sat 48 min. Vrsta: Movie Epizode: 4
Radnja se odigrava između dešavanja Free!: Eternal Summer i Free!: Dive to the Future. Radi se o poslednjem letu maturanata kroz četiri različite priče pre nego što zarone u budućnost. -Unmei no Choice! (Destined Choice!) prati Haruku Nanasea i Makota Tačibana u potrazi za novim stanom za Haruku dok se on doseljava u Tokio. -Hitou no Cooling Down! (Cooling Down at the Secret Hot Spring!) prati Aičiro Nitorija kako bira poklon za diplomu Rina Macuoku i Soskea Jamazakija, dok Momotaro Mikošiba osvaja karte za Vruće izvore Anago. Nadajući se zajedničkom putovanju, Aičiro o Momotaro pozivaju Rina i Soskea. -Kessoku no Batafurai! (United Butterfly!) prikazuje Reja Rjugazakija, Nagisu Hazukija i Go Macuoku kako kreiranju video o primanju novih članove kako bi iste privukli za sledeću školsku godinu. -Tabidachi no Etanaru Buru! (Departing Eternal Blue!). U ovom delu se razmatraju planovi plivačkih timova Ivatobija i Samezuke za Rinovi žurku iznenađenje za odlazak, pošto će uskoro otputovati za Australiju.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano