Nasumično

FLCL Progressive Epizoda 5

TV Sub Datum Izlaska Septembar 11, 2023 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije FLCL Progressive

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Preuzmite FLCL Progressive Epizoda 5, gledajte FLCL Progressive Epizoda 5. FLCL Progressive Najnoviji animei na Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Ne zaboravite da pratite najnovija izdanja.

Posetite naše prijatelje Anime Overdose!

FLCL Progressive

FLCL Progressive, FLCL 2, Fooly Cooly Progressive, Furi Kuri Progressive, フリクリ プログレ
Ocena 6.36
Status: Completed Studio: , , Datum Izlaska: 2018 Trajanje Epizode: 24 min. po ep. Vrsta: TV Epizode: 6
Prošlo je mnogo godina otkako su Naota i Haruhara Haruko zajednički dijelili avanturu. U međuvremenu, rat između dvaju entiteta poznati kao Medical Mechanica i Bratstvo bjesne diljem galaksije. U priču ulazi Hidomi, mlada tinejdžerica koja vjeruje da ne postoji ništa nevjerojatno što bi mogla očekivati od svog prosječnog života, sve do jednog dana kada nova učiteljica po imenu Haruko ne stigne u njezinu školu. Uskoro, Medical Mechanica napada njezin grad i Hidomi otkriva tajnu koja bi mogla spasiti sve, tajnu koju samo Haruko može otključati. Ali zašto se Haruka vratila na Zemlju? Što se dogodilo s njezinim Rickenbackerom 4001, kojeg je ostavila Naotu? I kamo je otišao čovjekoliki robot Canti?   Opis i Prevod: Anime Overdose

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano