Pridruzite se nasem diskord serveru: Link: https://discord.gg/EYKBmwSmUu

Fena: Pirate Princess Epizoda 10

TV Sub Datum Izlaska October 10, 2021 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Fena: Pirate Princess
Ako vam se animebalkan.org ne ucitava brzo ili ne radi idite na animebalkan.co ili animebalkan.me

Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.

Download Fena: Pirate Princess Epizoda 10, Watch Fena: Pirate Princess Epizoda 10, don't forget to click on the like and share button. Anime Fena: Pirate Princess always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Fena: Pirate Princess

Fena: Pirate Princess, 海賊王女
Ocena 7.60
Status: U Toku Studio: Datum Izlaska: 2021 Trajanje Epizode: 24 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 12
Serija priča o mladoj devojčici siročadi, Feni Houtman. Fena je odrasla na ostrvu gde nema nade da će postati nešto više od pokretljivosti, koju će koristiti i odbaciti vojnici Britanskog carstva. Ali Fena nije samo još jedno nemoćno siroče. Kad njena misteriozna prošlost zakuca, Fena će slomiti lance svojih ugnjetavača. Njen cilj: stvoriti novi identitet, oslobođen ropstva, i potražiti mesto gde zaista može pripadati i otkriti prave misterije iza ključne reči „Eden“. To je priča o doživotnoj avanturi koju će ona i njena posada nesposobnih i neverovatnih saveznika imati u potrazi za svojim ciljevima!

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Početna
Sačuvano
Anime Lista
Chat