Nasumično
Dodali smo novu vrstu reklama kako bi smo podrzali dalji rad sajta i unapredjivanje samog sajta. Reklame su jednostavno zatvaraju na iks dugme. Pisite na m u Chatu vasa misljenja i da li ste okej sa njima? Ako niste gledajte na nasem sajtu animebalkan.co gde ih nismo stavili u slucaju da su vam dosadne i ne zelite da nas podrzite.

Fate/stay night: Unlimited Blade Works Sezona 01 Epizoda 09

TV Sub Datum Izlaska December 10, 2020 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Fate/stay night: Unlimited Blade Works
Ako vam se animebalkan.org ne ucitava brzo ili ne radi idite na animebalkan.co ili animebalkan.me
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.Takodje kada promenite sa jednog na drugi plejer od sada će vam se refrešovati stranica, ali to je zato što uvodimo naš plejer kom je to potrebno. Naš plejer će biti svuda, neće imati reklama, a biće brži i od google drive plejera ćak.

Download Fate/stay night: Unlimited Blade Works Sezona 01 Epizoda 09, Watch Fate/stay night: Unlimited Blade Works Sezona 01 Epizoda 09, don't forget to click on the like and share button. Anime Fate/stay night: Unlimited Blade Works always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Fate/stay night: Unlimited Blade Works

Fate/stay night [Unlimited Blade Works]
Ocena 8.23
Status: Završeno Studio: Datum Izlaska: 2014 Trajanje Epizode: 28 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 25
Rat svetog grala bitka je između sedam čarobnjaka koji služe kao Učitelji. Gospodari, pomoću zapovjednih pečata koji im se daju kad uđu u rat, zapovijedaju Herojskim duhovima poznatim kao Sluge da se bore za njih u bitci. U Petom ratu za Sveti gral, Rin Toosaka je među magima koji ulaze u natjecanje. Sa svojim slugom Archerom nada se da će dobiti konačnu nagradu - Sveti gral, čarobni artefakt koji svom vlasniku može ispuniti bilo koju želju. Jedna od Rinovih školskih kolegica, Emiya Shirou, slučajno uđe u natjecanje i na kraju zapovjedi svojim slugom poznatim kao Sabre. Dok se suočavaju s međusobnim neprijateljima, Rin i Shirou odlučuju stvoriti privremeni savez dok izazivaju svoje protivnike u ratu Svetog grala. Usred Petog rata za sveti gral, Caster pokreće svoje planove, počevši s zauzimanjem Shirouove sablje sluge. S vješticom koja postaje sve moćnija, Rin i Archer utvrđuju da ona predstavlja prijetnju s kojom se mora odmah suočiti. Ali kako se odnos snaga u ratu počinje mijenjati, Gospodar i Sluga nalaze se hodajući odvojeno. U međuvremenu, unatoč tome što je izgubio Slugu i posrnuo od ozljeda, Shirou ignorira Rinovo upozorenje da napusti bitku, prisiljavajući se na borbu protiv Castera. Odlučan da pokaže svoju odlučnost u svojoj volji za borbu, Shirouov potencijal da postane zaštitnik naroda stavljen je na kušnju. Usred krvoprolića i kaosa, motivacije svakog Učitelja i Sluge polako se otkrivaju dok žrtvuju sve da bi izašli kao pobjednik i zatražili Sveti Gral.

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Početna
Sačuvano
Anime Lista
Chat