Nasumično

Dumbbell Nan Kilo Moteru? Epizoda 8

TV Sub Datum Izlaska October 26, 2021 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Dumbbell Nan Kilo Moteru?
Ako vam se animebalkan.org ne ucitava brzo ili ne radi idite na animebalkan.co ili animebalkan.me
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.Takodje kada promenite sa jednog na drugi plejer od sada će vam se refrešovati stranica, ali to je zato što uvodimo naš plejer kom je to potrebno. Naš plejer će biti svuda, neće imati reklama, a biće brži i od google drive plejera ćak.

Download Dumbbell Nan Kilo Moteru? Epizoda 8, Watch Dumbbell Nan Kilo Moteru? Epizoda 8, don't forget to click on the like and share button. Anime Dumbbell Nan Kilo Moteru? always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Dumbbell Nan Kilo Moteru?

How heavy are the dumbbells you lift?, How Many Kilograms are the Dumbbells You Lift?, ダンベル何キロ持てる?
Ocena 7.36
Status: Emituje se Studio: Datum Izlaska: 2019 Trajanje Epizode: 24 min. per ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 12
Sakura Hibiki je vaša prosečna srednjoškolka sa glasnim apetitom. Primijetivši da joj se odjeća steže umjesto svog struka koji se polako širi, odlučuje se upisati u obližnju teretanu. Tamo nailazi na devojčicu iz svoje klase po imenu Souriuuin Akemi. Akemi, koji ima fetiš na mišiće, pokušavajući navesti Hibics-a da se upiše u teretanu uprkos velikom broju macho muškaraca. Srećom pojavio se prelepi trener Machio i nesvesno je ubedio da se upiše i krene u potragu za sjajnim telom.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Sačuvano
Anime Lista
Chat