Nasumično

Dragon Ball Super: Super Hero

Film Sub Datum Izlaska Decembar 12, 2022 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Dragon Ball Super: Super Hero

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Preuzmite Dragon Ball Super: Super Hero, gledajte Dragon Ball Super: Super Hero. Dragon Ball Super: Super Hero Najnoviji animei na Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Ne zaboravite da pratite najnovija izdanja.

Dragon Ball Super: Super Hero

Dragon Ball Super: Super Hero, Dragon Ball Super Movie 2: Superhero, ドラゴンボール超スーパーヒーロー
Ocena 7.54
Status: Completed Studio: Datum Izlaska: 2022 Trajanje Epizode: 1 sat 39 min Epizode: 1
Godinama nakon što je njegovog oca porazio adolescent Son Goku, Magenta traži osvetu protiv Gokuove porodice i drugova. U svojoj potrazi da vaskrsne ugašenu Crvena Mašnica armiju, Magenta koristi usluge dr Hedoa, unuka zlog legendarnog naučnika dr Geroa. Hedo se upušta u izmišljanje nove linije superherojskih androida kako bi eliminisao Gokua nakon što ga Magenta izmanipuliše da poveruje da su najmoćniji heroji na Zemlji zapravo vanzemaljski zlikovci. Dok Goku i Vegeta treniraju van sveta, vanzemaljac Pikolo podučava Pan, Gokuovu malu unuku, na isti način na koji je nekada trenirao Son Gohana, njenog oca. Sam Gohan je napustio svoju ratničku lozu da bi nastavio akademsku karijeru. I Pikolo i Gohan moraju da pređu u akciju kada njihov miran život bude prekinut dolaskom Game 1 i Game 2;Hedoovih novih android kreacija. Dok Gama androidi veruju da se bore za pravdu, jedan zlokobniji projekat inkubira se ispod sedišta Crvene vrpce. Gohan i Pikolo preduzimaju drastične akcije da zaštite Pana i odbrane planetu od nove robotske pretnje.

Komentari

  1. Ankii says:

    Najbolji DB flim ikada ali jedna zamerka je dizajn likova.Sve ostali je super cak i prevod

  2. Anonymous says:

    Niceeeee

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano