Nasumično

Dragon Ball GT Epizoda 8

TV Sub Datum Izlaska Mart 2, 2021 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Dragon Ball GT

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Preuzmite Dragon Ball GT Epizoda 8, gledajte Dragon Ball GT Epizoda 8. Dragon Ball GT Najnoviji animei na Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Ne zaboravite da pratite najnovija izdanja.

Dragon Ball GT

Dragon Ball GT, Dragonball GT, DBGT, ドラゴンボールGT
Ocena 6.48
Status: Completed Studio: Datum Izlaska: 1996 Trajanje Epizode: 23 min. po ep. Sezone: Vrsta: TV Epizode: 64
Car Pilaf konačno je u rukama ruke od Zmajevih kugli crne zvezde nakon godina potrage, za koje se kaže da su dvostruko moćnije od Zemljinih normalnih. Pilaf će uskoro zaželjeti svjetsku dominaciju kada ga prekida Gokuu Son. Kao rezultat, Pilaf ispunjava svoju želju i slučajno Gokuua pretvara u dete. Nakon što se želja usliši, Zmajeve kugle crne zvezde rasuju se po galaksiji. Međutim, Gokuu otkriva da će uzrokovati eksploziju Zemlje ukoliko ih sve ne vrate u roku od godinu dana. Ujedinjujući se sa unukom Panom i mladom punoletnom Trunks, Gokuu kreće u avanturu kroz svemir kako bi pronašao Zmajeve kugle crne zvezde i spasio svoju planetu od uništenja.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano