Nasumično

Dimension W – Epizoda 10

TV Sub Datum Izlaska November 30, 2021 · ? views · Postavio boringLifee · Serije Dimension W
Ako vam se animebalkan.org ne ucitava brzo ili ne radi idite na animebalkan.co ili animebalkan.me
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.Takodje kada promenite sa jednog na drugi plejer od sada će vam se refrešovati stranica, ali to je zato što uvodimo naš plejer kom je to potrebno. Naš plejer će biti svuda, neće imati reklama, a biće brži i od google drive plejera ćak.

Download Dimension W – Epizoda 10, Watch Dimension W – Epizoda 10, don't forget to click on the like and share button. Anime Dimension W always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Dimension W

Dimension W
Ocena 7.20
Status: Završeno Studio: , Datum Izlaska: 2016 Trajanje Epizode: 24 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 12 Direktor:
Godine 2071, svetski energetski problemi izgleda da su rešeni međudimenzionalnim uređajima za elektromagnetnu indukciju - "koilima" - koji izvlače energiju iz naizgled beskonačnog izvora. Taj izvor je Dimenzija W, četvrta dimenzija koja postoji izvan X, Y i Z dimenzija. U ovom svetu, nezvanični, tj. nelegalni koili, imaju moći kojima se čak ni policija ne može suprotstaviti. Jedan od ljudi koji imaju posla sa ovakvom vrstom koila se zove Mabuči Kjoma. Njegov susret sa jedinstvenim koil androidom, Mirom, će ih navesti na nevoljno partnerstvo.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Sačuvano
Anime Lista
Chat