Nasumično
Dodali smo novu vrstu reklama kako bi smo podrzali dalji rad sajta i unapredjivanje samog sajta. Reklame su jednostavno zatvaraju na iks dugme. Pisite na m u Chatu vasa misljenja i da li ste okej sa njima? Ako niste gledajte na nasem sajtu animebalkan.co gde ih nismo stavili u slucaju da su vam dosadne i ne zelite da nas podrzite.

Devilman: Crybaby Epizoda 10

TV Sub Datum Izlaska February 26, 2021 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Devilman: Crybaby
Ako vam se animebalkan.org ne ucitava brzo ili ne radi idite na animebalkan.co ili animebalkan.me
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.Takodje kada promenite sa jednog na drugi plejer od sada će vam se refrešovati stranica, ali to je zato što uvodimo naš plejer kom je to potrebno. Naš plejer će biti svuda, neće imati reklama, a biće brži i od google drive plejera ćak.

Download Devilman: Crybaby Epizoda 10, Watch Devilman: Crybaby Epizoda 10, don't forget to click on the like and share button. Anime Devilman: Crybaby always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Devilman: Crybaby

Devilman: Crybaby, DEVILMAN crybaby
Ocena 7.84
Status: Završeno Studio: Datum Izlaska: 2018 Trajanje Epizode: 25 min. po ep. Vrsta: Anime Epizode: 10
Đavoli se ne mogu formirati bez živog domaćina. Međutim, ako je volja pojedinca dovoljno jaka, oni mogu savladati demona i učiniti njegovu moć svojom, postajući Đavolski Čovek. Slaba i neugledna, Akira Fudou je uvek imala srce koje krvari. Pa kada njegov prijatelj iz detinjstva Riou Asuka zatraži njegovu pomoć u otkrivanju đavola, Akira prihvata bez oklevanja. Međutim, na Akirino iznenađenje, mesto gde odlaze je subota: nemoralna stranka razvrata i degeneracije. Usred krvoprolića i smrti, demoni zaposedaju zabave, pretvarajući njihova tela u groteskna čudovišta i počinju da pustoše. U nepromišljenom pokušaju da spasi svog najboljeg prijatelja, Akira se nesvesno stapa sa đavolom Amonom i postaje Đavolski čovek, stičući moć da pobedi preostale demone. Iako mu dodeljuje veliku moć, ovo novo partnerstvo budi nezasitni i iskonski deo Akire. Imajući telo đavola, ali isto plačljivo srce, Akira radi zajedno sa Riouom, uništavajući one koji nanose štetu čovečanstvu i njegovim voljenima.

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Početna
Sačuvano
Anime Lista
Chat

Gledaj Crtaće

Od sada možete gledati crtaće na novom sajtu crtacibalkan.net bez reklama online bestplano !