Nasumično
Dodali smo novu vrstu reklama kako bi smo podrzali dalji rad sajta i unapredjivanje samog sajta. Reklame su jednostavno zatvaraju na iks dugme. Pisite na m u Chatu vasa misljenja i da li ste okej sa njima? Ako niste gledajte na nasem sajtu animebalkan.co gde ih nismo stavili u slucaju da su vam dosadne i ne zelite da nas podrzite.

Deep Insanity: The Lost Child – Epizoda 3

TV Sub Datum Izlaska November 1, 2021 · ? views · Postavio boringLifee · Serije Deep Insanity: The Lost Child
Ako vam se animebalkan.org ne ucitava brzo ili ne radi idite na animebalkan.co ili animebalkan.me
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.Takodje kada promenite sa jednog na drugi plejer od sada će vam se refrešovati stranica, ali to je zato što uvodimo naš plejer kom je to potrebno. Naš plejer će biti svuda, neće imati reklama, a biće brži i od google drive plejera ćak.

Download Deep Insanity: The Lost Child – Epizoda 3, Watch Deep Insanity: The Lost Child – Epizoda 3, don't forget to click on the like and share button. Anime Deep Insanity: The Lost Child always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Deep Insanity: The Lost Child

Deep Insanity THE LOST CHILD
Ocena 5.70
Status: Emituje se Studio: Trajanje Epizode: 24 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime

Ludilo i san iz kog se ne budi, Radolfov sindrom. Ova nova bolest se polako, ali sigurno približava čovečanstvu, uzrokovana ogromnim podzemnim svetskim Azilom koji se pojavio na Antarktiku. Postoje čudna stvorenja drugačija od onih sa Zemlje. Ljudi rizikuju svoje živote u dubinama misterioznog novog sveta kako bi stekli ogromno bogatstvo, organizacione zavere ili ispunili sopstvene ambicije. Jedan mladić sa željom u srcu pokušava da izazove Azil.

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Početna
Sačuvano
Anime Lista
Chat