Nasumično

Code Geass: Lelouch of the Re;surrection – Film

Movie Sub Datum Izlaska Jun 23, 2024 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Code Geass: Lelouch of the Re;surrection

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Preuzmite Code Geass: Lelouch of the Re;surrection – Film, gledajte Code Geass: Lelouch of the Re;surrection – Film. Code Geass: Lelouch of the Re;surrection Najnoviji animei na Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Ne zaboravite da pratite najnovija izdanja.

Posetite naše prijatelje Anime Overdose!

Code Geass: Lelouch of the Re;surrection

Code Geass: Lelouch of the Re;surrection, Code Geass: Lelouch of the Resurrection, コードギアス 復活のルルーシュ
Ocena 7.91
Status: Completed Studio: Datum Izlaska: 2019 Trajanje Epizode: 1 sat 52 min. Vrsta: Movie Epizode: 1
Od smrti čoveka za koga se veruje da je najopakiji britanski car pre godinu dana, svet je uživao u miru bez presedana pod vođstvom Ujedinjene federacije nacija. Međutim, ova krhka smirenost je narušena kada naoružani militanti uspešno kidnapuju bivšu princezu Nunalli vi Britannia i Suzaku Kururugi, glavnog savetnika Crnih vitezova, što je izazvalo međunarodnu krizu. Moćna i nepoverljiva Kraljevina Zilhstan optužena je da je organizovala njihovo hvatanje. Da bi istražile, svetske vlasti šalju Kalen Stadtfeld i njene saradnike u tajnu operaciju u zemlju. Tamo se susreću sa besmrtnom vešticom C.C., koja je na misiji da dovrši vaskrsenje čoveka odgovornog za najveću revoluciju u istoriji - legendu koja će ustati, preuzeti komandu i ponovo spasiti svet od opasnosti.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano