Nasumično

Boogiepop and Others Epizoda 17

TV Sub Datum Izlaska Mart 11, 2021 · ? views · Postavio Rajcho · Serije Boogiepop and Others

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Preuzmite Boogiepop and Others Epizoda 17, gledajte Boogiepop and Others Epizoda 17. Boogiepop and Others Najnoviji animei na Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Ne zaboravite da pratite najnovija izdanja.

Boogiepop and Others

ブギーポップは笑わない
Ocena 7.11
Status: Completed Studio: Datum Izlaska: 2019 Trajanje Epizode: 23 min. po ep. Sezone: Vrsta: TV Epizode: 18
Prešućena razmjena ženskog stanovništva iz središta Akademije Shinyo oko zagonetne nadnaravne cjeline. Ovaj je entitet Boogiepop, Shinigami za kojeg se priča da ubija ljude na vrhuncu njihove ljepote prije nego što njihova privlačnost nestane. Malo tko zna za njegovu istinsku prirodu: čuvar koji se, između razdoblja mirovanja, manifestira kao alter ego srednjoškolke po imenu Touka Miyashita kako bi se odbranio od "svjetskih neprijatelja". Niz misterioznih nestanaka - za koje je škola pretpostavljala da su samo bježanja - doveo je do toga da se Boogiepop probudi. Ali negdje u akademiji skriva se prijeteće stvorenje, čekajući svoj pogodni trenutak. Boogiepop wa Warawanai suptilno istražuje suštinske asocijacije između ljudskih bića i njihove percepcije vremena, dok se upušta u složene odnose, osjećaje, sjećanja i prošlost svojih likova.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano