Nasumično
Dodali smo novu vrstu reklama kako bi smo podrzali dalji rad sajta i unapredjivanje samog sajta. Reklame su jednostavno zatvaraju na iks dugme. Pisite na m u Chatu vasa misljenja i da li ste okej sa njima? Ako niste gledajte na nasem sajtu animebalkan.co gde ih nismo stavili u slucaju da su vam dosadne i ne zelite da nas podrzite.

Blade Runner: Black Lotus Epizoda 7

TV Sub Datum Izlaska December 27, 2021 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Blade Runner: Black Lotus
Ako vam se animebalkan.org ne ucitava brzo ili ne radi idite na animebalkan.co ili animebalkan.me
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.Takodje kada promenite sa jednog na drugi plejer od sada će vam se refrešovati stranica, ali to je zato što uvodimo naš plejer kom je to potrebno. Naš plejer će biti svuda, neće imati reklama, a biće brži i od google drive plejera ćak.

Download Blade Runner: Black Lotus Epizoda 7, Watch Blade Runner: Black Lotus Epizoda 7, don't forget to click on the like and share button. Anime Blade Runner: Black Lotus always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Blade Runner: Black Lotus

BLADE RUNNER – BLACK LOTUS
Ocena 5.88
Status: Emituje se Studio: Datum Izlaska: 2021 Trajanje Epizode: 22 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 13
Los Anđeles 2032. godine. Mlada žena budi se bez ikakvih sećanja, ali poseduje smrtonosne veštine. Jedini tragovi u njenoj misteriji su zaključana naprava sa podacima i tetovaža crnog lotusa. Nakon što je spojila sve deliće, mora da ulovi ljude koji su odgovorni za njenu brutalnu i krvavu prošlost kako bi saznala istinu o svom izgubljenom identitetu.

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Početna
Sačuvano
Anime Lista
Chat