Nasumično

Black Clover: Sword of the Wizard King

Movie Sub Datum Izlaska Jun 18, 2023 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Black Clover: Sword of the Wizard King

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Preuzmite Black Clover: Sword of the Wizard King, gledajte Black Clover: Sword of the Wizard King. Black Clover: Sword of the Wizard King Najnoviji animei na Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Ne zaboravite da pratite najnovija izdanja.

Black Clover: Sword of the Wizard King

Black Clover: Sword of the Wizard King, ブラッククローバー 魔法帝の剣
Ocena 8.31
Status: Completed Studio: Datum Izlaska: 2023 Trajanje Epizode: 1 sat 50 min. Vrsta: Movie Epizode: 1
Asta, dečak rođen bez magije u svetu gde je magija sve, i njegov rival Juno, genije kog je izabrao legendarni Grimoar sa 4 lista, zajedno su se borili protiv brojnih moćnih neprijatelja da dokažu svoju moć i postanu "Kralj Čarobnjaka". Konrad Leto, nekadašnji prethodnik Juliusa Novahrone, nekada je bio poštovan od strane građana Kraljevstva Klover. Međutim, on se neočekivano okrenuo protiv kraljevstva i potom ga je lično Julius zapečatio. Sada se Konrad ponovo pojavio sa „Carskim Mačem“ i nastoji da uništi Kraljevstvo Klover i donese novu eru u kojoj preovladava jednakost oživljavanjem onih za koje smatra da zaslužuju mesto u njegovom zamišljenom društvu. On koristi moć mača da oživi četiri Kralja Čarobnjaka iz prošlosti: Edvarda Avalačea, Princiju Fanibani i Džestera Garandarosa, koji dele istu viziju kao i on, kako bi postigao svoj cilj.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano