Nasumično
Dodali smo novu vrstu reklama kako bi smo podrzali dalji rad sajta i unapredjivanje samog sajta. Reklame su jednostavno zatvaraju na iks dugme. Pisite na m u Chatu vasa misljenja i da li ste okej sa njima? Ako niste gledajte na nasem sajtu animebalkan.co gde ih nismo stavili u slucaju da su vam dosadne i ne zelite da nas podrzite.

Back Arrow – Epizoda 21

TV Sub Datum Izlaska August 19, 2021 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Back Arrow
Ako vam se animebalkan.org ne ucitava brzo ili ne radi idite na animebalkan.co ili animebalkan.me
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.Takodje kada promenite sa jednog na drugi plejer od sada će vam se refrešovati stranica, ali to je zato što uvodimo naš plejer kom je to potrebno. Naš plejer će biti svuda, neće imati reklama, a biće brži i od google drive plejera ćak.

Download Back Arrow – Epizoda 21, Watch Back Arrow – Epizoda 21, don't forget to click on the like and share button. Anime Back Arrow always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Back Arrow

バック・アロウ
Ocena 6.26
Status: Završeno Studio: Datum Izlaska: 2021 Trajanje Epizode: 24 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 24

Ringarindo je zemlja ograđena zidom. Zid ovu zemlju pokriva, štiti, obrađuje i njeguje. Zid je bog... to je temelj ove zemlje Ringarindo. Jednog se dana u selu Essha na periferiji Ringarinda pojavljuje misteriozni čovjek po imenu Back Arrow. Arrow je izgubio svoja sjećanja, ali kaže da sve što zna jest: "Došao sam iza zida." Kako bi vratio svoja sjećanja, Arrow dolazi iza zida, ali je upleten u bitku sa sobom kao ulogom.

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Početna
Sačuvano
Anime Lista
Chat

Gledaj Crtaće

Od sada možete gledati crtaće na novom sajtu crtacibalkan.net bez reklama online bestplano !