Dodali smo novu vrstu reklama kako bi smo podrzali dalji rad sajta i unapredjivanje samog sajta. Reklame su jednostavno zatvaraju na iks dugme. Pisite na m u Chatu vasa misljenja i da li ste okej sa njima? Ako niste gledajte na nasem sajtu animebalkan.co gde ih nismo stavili u slucaju da su vam dosadne i ne zelite da nas podrzite.

Arslan Senki – Epizoda 25

TV Sub Datum Izlaska June 27, 2021 · ? views · Postavio boringLifee · Serije Arslan Senki
Ako vam se animebalkan.org ne ucitava brzo ili ne radi idite na animebalkan.co ili animebalkan.me

Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.

Download Arslan Senki – Epizoda 25, Watch Arslan Senki – Epizoda 25, don't forget to click on the like and share button. Anime Arslan Senki always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Arslan Senki

アルスラーン戦記
Ocena 7.73
Status: Završen Studio: , Datum Izlaska: 2015 Trajanje Epizode: 24 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 25
Priča nas odvodi u Pars, napredno kraljevstvo kojim vlada neustrašivi i nepobedivi kralj Andragoras. Arslan, glavni lik ove priče je mladi i radoznali princ Parsa, koji i pored velikih napora nema sve što je potrebno da jednoga dana nasledi svoga oca. Sa svega 14 godina Arslan odlazi u svoju prvu bitku i u njoj gubi sve, dok gleda kako mu nekada slavno kraljevstvo gori u plamenu. Međutim, Arslanu je sudbina da bude vladar i pored svih izazova koji ga očekuju on kreće na put da povrati svoje palo kraljevstvo.

Komentari

  1. Kimi says:

    Kad ce druga sezona?

    1. boringLifee says:

      Krajem sedmice očekuj 2 epizode.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Početna
Sačuvano
Anime Lista
Chat