Nasumično

Arifureta Shokugyou de Sekai Saikyou – Epizoda 3

TV Sub Datum Izlaska August 25, 2020 · ? views · Postavio Rajcho · Serije Arifureta Shokugyou de Sekai Saikyou
Ako vam se animebalkan.org ne ucitava brzo ili ne radi idite na animebalkan.co ili animebalkan.me
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.Takodje kada promenite sa jednog na drugi plejer od sada će vam se refrešovati stranica, ali to je zato što uvodimo naš plejer kom je to potrebno. Naš plejer će biti svuda, neće imati reklama, a biće brži i od google drive plejera ćak.

Download Arifureta Shokugyou de Sekai Saikyou – Epizoda 3, Watch Arifureta Shokugyou de Sekai Saikyou – Epizoda 3, don't forget to click on the like and share button. Anime Arifureta Shokugyou de Sekai Saikyou always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Arifureta Shokugyou de Sekai Saikyou

ありふれた職業で世界最強
Ocena 6.65
Status: Emituje se Studio: , Datum Izlaska: 2019 Trajanje Epizode: 23 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime

Uobičajeni život 17-godišnjeg otakua Hajime Nagumo-a narušen je kada su on i njegovi školski drugovi pozvani u svet fantazija i zaduženi za spas čovečanstva. Iako su njegovi drugovi iz razreda nadareni impresivnim sposobnostima korisnim u borbi, Hajime je omalovažen jer je samo stekao inferiornu veštinu transmutacije kojoj nedostaje prava ofanzivna snaga.

Tokom ekspedicije u velikom lavirintu Orcusa, Hajimea izdaje jedan od njegovih kolega iz razreda, strmoglavljujući ga na dno provalije. Iako je preživio pad, Hajime se suočava s prijetećim čudovištima i nesrećama koje ga šalju spiralno u tmurnu noćnu moru. Očajnički želeći jednog dana da živi i vrati se kući, odlučuje da se bori za svoj opstanak - samo da bi upoznao zatvorenog vampira koga je nazvao Iue, koji takođe pokušava da pobegne iz lavirinta. Interesujući se za njega, Iue i još nekolicina usput prate Hajimea na njegovom putu da pronađu put kući, dok se iz uobičajene svakodnevice transformišu u najjače na svetu.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Sačuvano
Anime Lista
Chat