Nasumično
Amnesia
Ocena 6.11
Sačuvaj
Već je sačuvalo 60 ljudi

Amnesia

Gledajte čitave epizode Amnesia, preuzmite Amnesia sa srpskim prevodom, Amnesia na srpskom, gledajte Amnesia na Anime Balkan - Najbolji sajt za gledanje animea.
AMNESIA
Status: Completed Studio: Datum Izlaska: 2013 Trajanje Epizode: 23 min. po ep. Sezone: Vrsta: TV Epizode: 12 Glumci: Postavio: Datum Izlaska: Ažurirano:
Watch streaming Amnesia English Subbed on Anime Balkan - Najbolji sajt za gledanje animea. You can also download free Amnesia Eng Sub, don't forget to watch online streaming of various quality 720P 360P 240P 480P according to your connection to save internet quota, Amnesia on Anime Balkan - Najbolji sajt za gledanje animea MP4 MKV hardsub softsub English subbed is already contained in the video.

Opis Amnesia

Nakon što se onesvijestila na poslu, mlada dama se probudi u stražnjoj sobi kafića u kojem radi bez sjećanja na svoj život ili ljude oko sebe. Dvoje njenih prijatelja, za koje ubrzo saznaje da se zovu Shin i Toma, pozvani su da joj pomognu da se sigurno vrati kući. Jednom kad je sama, upoznaje spektralnog dječaka po imenu Orion kojeg samo ona može vidjeti i čuti. Objašnjava da je uspomene izgubila zbog njegovog slučajnog posjeta njenom svijetu, pa se zakleo da će joj pomoći da se sjeti ko je.

Međutim, povratiti svoje pokojne uspomene bez brige oko sebe može biti teže nego što ona shvaća. Pored tmurne Shin i zaštitničke Tome, mora biti oprezna da ne izazove sumnje zadivljujućeg Ikkija, brzog pametnog Kenta i tajanstvenog muškarca koji vreba u daljini. Dok je njezina amnezija zapleće u živote svakog od ovih muškaraca, njena se usitnjena sjećanja vraćaju dio po dio, a misterije njezinih okolnosti polako izlaze na vidjelo.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano