Nasumično
Dodali smo novu vrstu reklama kako bi smo podrzali dalji rad sajta i unapredjivanje samog sajta. Reklame su jednostavno zatvaraju na iks dugme. Pisite na m u Chatu vasa misljenja i da li ste okej sa njima? Ako niste gledajte na nasem sajtu animebalkan.co gde ih nismo stavili u slucaju da su vam dosadne i ne zelite da nas podrzite.

AIKa Epizoda 7

OVA Sub Datum Izlaska March 31, 2021 · ? views · Postavio Coa · Serije AIKa
Ako vam se animebalkan.org ne ucitava brzo ili ne radi idite na animebalkan.co ili animebalkan.me
Uvećaj
Izgasi Svetla
This title has been categorized as 'mature', therefore may contain intense violence, blood/gore, sexual content and/or strong language that may not be appropriate for underage viewers.
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.Takodje kada promenite sa jednog na drugi plejer od sada će vam se refrešovati stranica, ali to je zato što uvodimo naš plejer kom je to potrebno. Naš plejer će biti svuda, neće imati reklama, a biće brži i od google drive plejera ćak.

Download AIKa Epizoda 7, Watch AIKa Epizoda 7, don't forget to click on the like and share button. Anime AIKa always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

AIKa

Agent AIKa, AIKa
Ocena 5.94
Status: Završeno Studio: Datum Izlaska: 1997 Trajanje Epizode: 30 min. po ep. Vrsta: OVA Epizode: 7

Katastrofalan zemljotres ostavio je Tokio, i većinu Zemlje, pod morem. Aika je spasilac koji izvlači razne ostatke iz vodenih ruševina. Kada Aika prihvati opasnu misiju lociranja i dobijanja misteriozne Lagu, otkriva da nije jedina posle toga.

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Početna
Sačuvano
Anime Lista
Chat

Gledaj Crtaće

Od sada možete gledati crtaće na novom sajtu crtacibalkan.net bez reklama online bestplano !