Nasumično

Aggressive Retsuko Epizoda 10

ONA Sub Datum Izlaska Februar 17, 2023 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Aggressive Retsuko

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Preuzmite Aggressive Retsuko Epizoda 10, gledajte Aggressive Retsuko Epizoda 10. Aggressive Retsuko Najnoviji animei na Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Ne zaboravite da pratite najnovija izdanja.

Aggressive Retsuko

Aggretsuko (ONA), アグレッシブ烈子
Ocena 7.65
Status: Ongoing Studio: Datum Izlaska: 2018 Trajanje Epizode: 15 min. po ep. Vrsta: ONA Epizode: 39
Neke kancelarije imaju stereotipnu dinamiku: šovinistička svinja šefa koji nikada ne radi pravi posao; zaposleni kojima je cilj da se sišu sa šefom; oni čiji životi izgledaju savršeni; i pojedinci kojima je sav stvarni posao gurnut na njih. Crvena panda Recuko je u poslednjoj grupi, pošto većinu noći ostaje do kasno kako bi nadoknadila posao koji su njeni saradnici previše lenji da sami obave. Njeno oslobađanje od stresa svakodnevnog života dolazi u obliku pevanja death metala u lokalnom karaoke klubu. Iz noći u noć, Recuko kanališe svoju tugu u mikrofon i smatra da je to mesto njeno lično utočište. Ali kako se sve više udaljava od svoje zone udobnosti i ideja koje ljudi imaju o njoj, ona otkriva da puštanje drugih u njen svet death metala možda i nije tako loša stvar.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano