Nasumično

A Condition Called Love Epizoda 12

TV Sub Datum Izlaska Jun 21, 2024 · ? views · Postavio Aknyzor · Serije Hananoi-kun to Koi no Yamai (A Condition Called Love)

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Preuzmite A Condition Called Love Epizoda 12, gledajte A Condition Called Love Epizoda 12. Hananoi-kun to Koi no Yamai (A Condition Called Love) Najnoviji animei na Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Ne zaboravite da pratite najnovija izdanja.

Hananoi-kun to Koi no Yamai (A Condition Called Love)

A Condition Called Love, I'm Addicted to You., 花野井くんと恋の病
Ocena 7.28
Status: Completed Studio: Datum Izlaska: 2024 Trajanje Epizode: 23 min. po ep. Sezone: Vrsta: TV Epizode: 12
Hotaru Hinase je učenica prvog razreda srednje škole koja najviše cijeni svoju porodicu i prijatelje. Nije u stanju da razumije romansu, pa odlučuje da će biti zadovoljna životom bez iskustva s ljubavlju. Dok Hotaru provodi vrijeme u kafiću sa svojom bliskom prijateljicom, svjedoči raskidu zgodnog učenika, Hananoija, s njegovom djevojkom. Na putu kući, sretne ga kako sjedi sam na snijegu, i pruža mu kišobran kao gest ljubaznosti. Već sljedećeg dana, Hananoi se pojavljuje u Hotarinom razredu, moleći je da bude njegova djevojka. Iako je odbijen, Hananoi ostaje blizu Hotaru, čineći nesebična djela u nadi da će je usrećiti. Hotaru počinje da osjeća emocije koje nikada prije nije osjećala. Vjerujući da te emocije mogu prerasti u ljubav, Hotaru pristaje da bude s Hananoijem u vezi.

Komentari

  1. Anonymous says:

    SEZONA DVAAAAAAAA

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano