Nasumično

Violet Evergarden Movie

Movie Sub Datum Izlaska October 16, 2021 · ? views · Postavio boringLifee · Serije Violet Evergarden Movie
Ako vam se animebalkan.org ne ucitava brzo ili ne radi idite na animebalkan.co ili animebalkan.me
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.Takodje kada promenite sa jednog na drugi plejer od sada će vam se refrešovati stranica, ali to je zato što uvodimo naš plejer kom je to potrebno. Naš plejer će biti svuda, neće imati reklama, a biće brži i od google drive plejera ćak.

Download Violet Evergarden Movie, Watch Violet Evergarden Movie, don't forget to click on the like and share button. Anime Violet Evergarden Movie always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Violet Evergarden Movie

Gekijouban Violet Evergarden, 劇場版 ヴァイオレット・エヴァーガーデン
Ocena 8.88
Status: Završeno Studio: Datum Izlaska: 2020 Trajanje Epizode: 2 sata 20 min. Vrsta: Film Epizode: 1
Više godina je prošlo od završetka Velikog rata. Kako se radio-toranj u Lajdenšaftlihu polako izgrađuje, postaje očigledno da će telefoni uskoro postati deo svakodnevnice, što će dovesti do pada potražnje za "lutkama sa automatskim pamćenjem". Uprkos tome, slava zbog uspeha u pisanju pisama ne prestaje da prati Violet Evergarden. Međutim, ponekad je jedina stvar za kojom čeznete, jedina koja se ne pojavljuje. Film Violet Evergarden prati Violet dok nastavlja da shvata pojam emocija i značenje ljubavi. U isto vreme, ona traži tračak nade da je čovek koji joj je jednom rekao: "Volim te" možda živ, čak i nakon toliko godina.

Komentari

 1. Neon says:

  Odlicna animacija, jos bolji karakteri i sve to lepo upakovano u anime Violet Evergarden. Ukratko, pored Spirited Away ovo je jos jedan anime koji pravi ljubitelj animea ne bi trebalo da propusti, mada sve je stvar ukusa.

  1. boringLifee says:

   Slažem se 🙂

 2. Miki says:

  Mislim da se sa ovim filmom zavrsila prelepa prica o Violet Evergarden, voleo bih da ima jos… 🙁 🙂

  1. boringLifee says:

   😀

 3. Apquui says:

  Film je prelem 😭😭😭

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Sačuvano
Anime Lista
Chat