Nasumično

The Cat Returns

Movie Sub Datum Izlaska September 17, 2021 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije The Cat Returns
Ako vam se animebalkan.org ne ucitava brzo ili ne radi idite na animebalkan.co ili animebalkan.me
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.Takodje kada promenite sa jednog na drugi plejer od sada će vam se refrešovati stranica, ali to je zato što uvodimo naš plejer kom je to potrebno. Naš plejer će biti svuda, neće imati reklama, a biće brži i od google drive plejera ćak.

Download The Cat Returns, Watch The Cat Returns, don't forget to click on the like and share button. Anime The Cat Returns always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

The Cat Returns

The Cat Returns, The Cat's Repayment, 猫の恩返し
Ocena 7.76
Status: Završeno Studio: Datum Izlaska: 2002 Trajanje Epizode: 1 sat 15 min. Vrsta: Film Epizode: 1
Haru Jošioka, srednjoškolka koja živi običan, dosadan život. Jednoga dana Haru spasava Princa Lunea, princa Kraljevstva Mačaka, koga umalo nije pregazio kamion. Kao znak zahvalnosti, Kralj Mačaka joj šalje "poklone" i poziva je da dođe u Kraljevstvo Mačaka i postane Luneova žena. Haruino neznanje o tome kako da komunucura sa mačkama dovodi do toga da slučajno prihvati prosidbu i stvari se ubrzo komplikuju...

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Sačuvano
Anime Lista
Chat