Kako bismo podržali dalji rad našeg sajta ubacili smo reklame. Ako želite da izaberete količinu reklama koja će vam se prikazivati isto možete da uradite klikom na dugmad iznad. Ad Blocker isto možete da koristite, ali se nadamo da ćete nam pomoći gašenjem istog na našem sajtu.

Zima 2021

2.43: Seiin High School Boys Volleyball Team

David Production
12 epizode · Završeno 2.43: Seiin High School Boys Volleyball Team, 2.43 清陰高校男子バレー部
6.32

Učenik srednje škole Kimičika Haiđima se vraća u svoj rodni grad Fukui, nakon što je stvorio nevolje u odbojkaškom klubu u Tokijskoj srednjoj školi. Nakon vraćanja, ponovo se sastaje sa prijateljem iz detinjstvam, Junijem Kurobom, koji poseduje izvanredne fizičke sposobnosti, ali je pod pritiskom ranjiv. Haiđima, sa svojom neodoljivom strašću i talentom za odbojku, čini odličnu kombinaciju sa Kurobom.

Azur Lane: Bisoku Zenshin!

CANDY BOX, Yostar Pictures
12 epizode · Završeno アズールレーン びそくぜんしんっ!
7.05

Ovo je pomalo neobičan svijet u kojem žive brodske djevojke. U pomorskoj luci Azur Lane započet će živahan i ugodan školski život za djevojčice iz različitih frakcija. Živeći punim plućima, ove djevojke ulaze u razne smicalice – polako, ali sigurno!

Back Arrow

Studio VOLN
24 epizode · Završeno バック・アロウ
6.26

Ringarindo je zemlja ograđena zidom. Zid ovu zemlju pokriva, štiti, obrađuje i njeguje. Zid je bog… to je temelj ove zemlje Ringarindo. Jednog se dana u selu Essha na periferiji Ringarinda pojavljuje misteriozni čovjek po imenu Back Arrow. Arrow je izgubio svoja sjećanja, ali kaže da sve što zna jest: “Došao sam iza zida.” Kako bi vratio svoja sjećanja, Arrow dolazi iza zida, ali je upleten u bitku sa sobom kao ulogom.

Bungou Stray Dogs Wan!

Bones, Nomad
12 epizode · Završeno Bunsuto Wan!, 文豪ストレイドッグス わん!
7.91

Šaljiva verzija serije u kojoj su svi likovi slatki i minijaturni.

Horimiya

CloverWorks
13 epizode · Završeno Horimiya, Hori-san and Miyamura-kun, ホリミヤ
8.59

Naizgled, pomisao da se Kiouko Hori i Izumi Miiamura slažu bila bi poslednja stvar u glavama ljudi. Napokon, Hori ima savršenu kombinaciju lepote i mozga, dok se Miiamura čini krotak i distanciran prema svojim kolegama iz razreda. Međutim, sudbonosni susret njih dvoje ogoljuje oba njihova skrivena ja. Iako je popularna u školi, Hori ima malo vremena za druženje sa prijateljima zbog kućnih poslova. S druge strane, Miiamura živi pod nosom svojih vršnjaka, a telo nosi tajne tetovaže i pirsinge zbog kojih izgleda kao nežni delinkvent. Imajući suprotne ličnosti, ali deleći neobične sličnosti, njih dvoje se brzo sprijatelje i često provode vreme u Hori-jevom domu. Dok oboje izlaze iz svojih školjki, oni međusobno dele stranu skrivenu od spoljnog sveta.

Hortensia Saga (TV)

LIDENFILMS
12 epizode · Završeno オルタンシア・サーガ
5.80

Hortensia Saga srednjovjekovna je fantastična priča o ratu i kaosu. Prije tri godine kralja je izdao i ubio jedan od njegovih vojvoda koji je potom kraljevstvo obnovio u svoje. Ali sada je prvotni prijestolonasljednik potajno postao punoljetan. Skrivajući se u maski muškarca, ona i njezina odana banda započinju potragu za spasom svoje domovine.

Kai Byoui Ramune

Platinum Vision
12 epizode · Emituje se Dr. Ramune -Mysterious Disease Specialist-, 怪病医ラムネ
6.88

Sve dok srca postoje u ljudima, uvek će biti onih koji pate. A onda nešto „čudno“ uđe u njihov um i prouzrokuje da se čudna bolest manifestuje u telu. Bolest, koja se naziva „misteriozna bolest“, većini je nepoznata, ali sigurno postoji. Postoji lekar i šegrt koji se bori protiv bolesti, a koju savremena medicina ne može izlečiti. Zove se Ramune. Stalno deluje slobodno, utihne, čak ni ne liči na lekara! Međutim, kada se suoči sa misterioznom bolešću, on je u stanju da brzo otkrije osnovni uzrok duboko usađene patnje svojih pacijenata i izleči ih. I dalje od toga …

Kemono Jihen

Ajia-Do
12 epizode · Završeno Kemono Jihen, 怪物事変
7.54

Kohachi Inugami, detektiv koji se specijalizovao za okultno, stiže u zabačeno selo u japanskoj pokrajini, čiji je zadatak domaćica u lokalnoj gostionici da istraži niz incidenata koji uključuju trule i osakaćene leševe stoke koji se pojavljuju iz naizgled bez razloga. Tokom istraživanja, Inugami primećuje neobičnog dečaka koji radi na polju. Izbegnut od svojih vršnjaka i pozvan “Dorotabou” zbog svog smrada, mladi farmer je iznenađen da bi se neko zainteresovao za njega. Inugami, potaknut radoznalošću, angažuje Dorotaboua da mu pomogne u istrazi, uprkos prezrenim pogledima seljana. Ne znajući Dorotabuu, ova istraga će mu otkriti čudan novi svet – jedan od entiteta sličnih zverima poznat kao Kemono koji postoji u tandemu sa ljudima – zajedno s udahnuvši novu svrhu njegovom ranije praznom životu.

Kumo Desu ga, Nani ka? (So i am Spider, so What?)

Millepensee
24 epizode · Završeno So I'm a Spider, So What?, 蜘蛛ですが、なにか?
7.03

Dan je normalan koliko i može biti u srednjoj školi. Učenici mirno obavljaju svoje svakodnevne aktivnosti sve dok u školu ne pogodi neviđena katastrofa, koja za sobom ubija svaku osobu. Vođeni nečim što se čini čudom, nekolicina učenika ima tu sreću da se reinkarnira u drugi svet kao plemići, prinčevi i druge vrste ljudi sa prestižnim poreklom. Jedna devojka, međutim, nije te sreće. Budući da se preporodila kao pauk najslabije vrste, ona odmah iskušava teškoće svoje teške situacije. Uprkos tome, ona mora da nastavi da preživi brojne pretnje koje joj ugrožavaju život. Otkrivajući da njen novi svet ima sistem poput RPG-a, ona se svim silama trudi da lovi plen i pobedi čudovišta kako bi se podigla i razvila. Kako postepeno jača, nada se da će jednog dana njen trud biti nagrađen i da će joj biti odobren bolji život.

Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation

Studio Bind
23 epizode · Završeno 無職転生 ~異世界行ったら本気だす~
8.37

Ubijen dok je pokušavao da spasi neznanca od saobraćajne nesreće, 34-godišnji otaku se preporodio u svetu čarolije kao Rudeus Grejrat, novorođena beba. Sa znanjem, iskustvima i žaljenjima iz svog prethodnog života, Rudeus se zaklinje da će voditi ispunjen život i da neće ponavljati svoje greške. Sad nadaren ogromnom magičnom moći, kao i umom odrasle osobe, njegovi novi roditelji Rudeusa vide kao genija u usponu. Ubrzo je o mačevalaštvu počeo da uči od oca, a o magiji od maga po imenu Roksi Migurdia, a sve u cilju usavršavanja očiglednih talenata. Ali, uprkos svojoj nevinoj spoljašnjosti, Rudeus je i dalje izopačeni otaku, koji koristi svoje bogato znanje da povuče poteze prema ženama koje nikada nije mogao da povuče u svom prethodnom životu.

Project Scard: Praeter no Kizu

GoHands
13 epizode · Završeno PROJECT SCARD プレイタの傷
?

Projekat Skard prikazuje susrete i bitke onih koji imaju tetovaže koje poseduju zapečaćene moći božanskih zveri i bogova. Radnja je smeštena u posebnu zonu Akatsuki, zonu bezakonja u Tokiju.

“Helios” su oni koji koriste sposobnost tetovaža da zaštite grad, “Artemis” se zalaže za održavanje bezbednosti i kontrole, iako ima jak komercijalni motiv, a “Specijalna služba za javnu bezbednost” je osoblje gradske policije. Oni proživljavaju burne dane da nastave dalje.

Shiguang Dailiren (Link Click)

Haoliners Animation League
11 epizode · Završeno Link Click, Shi Guang Dai Li Ren, 时光代理人
8.88

Koristeći velesile da unose fotografije svojih klijenata jednu po jednu, Cheng Ksiaoshi i Lu Guang svoj posao shvataju ozbiljno u “Time Photo Studio”, maloj fotografskoj radnji postavljenoj u pozadini moderne metropole. Svaki posao može biti pun opasnosti, ali ništa nije važnije od ispunjavanja svakog naloga, bez obzira na razmjere … ili opasnosti!

SK8: Infinity

Bones
12 epizode · Završeno SK8 the Infinity, SK Eight, Skate, SK∞ エスケーエイト
7.88

Reki, srednjoškolac drugog razreda i klizač, zavisnik je od „S“, izuzetno tajne i opasne trke u spustu na spustu koja se održava u napuštenom rudniku. Klizači su posebno divlji zbog “govedine” ili usijanih borbi koje izbijaju na trkama. Reki vodi Langu, studenta transfera koji se vraća u Japan nakon studija u inostranstvu, do rudnika u kome se održavaju trke. Langa, koji nema iskustvo skateboardinga, našao se povučenim u svet „S“ ..

Tatoeba Last Dungeon Mae no Mura no Shounen ga Joban no Machi de Kurasu Youna Monogatari

LIDENFILMS
12 epizode · Završeno たとえばラストダンジョン前の村の少年が序盤の街で暮らすような物語
?

Lloyd je avanturista početnik čiji je san otkriti „istinsku moć” u glavnom gradu kojem se uvek divio, uprkos odrastanju sa susedima koji su ga uvek smatrali slabim. Priča počinje njegovim odlaskom iz rodnog grada, koje se slučajno nalazi tik pored… jedne od najopasnijih tamnica na svetu?! Lloyd za sebe možda misli da je nemoćan, ali kad ode u grad koji pustolovima služi kao početni grad, razlika između njega i svih ostalih ne može biti jasnija!

The Hidden Dungeon Only I Can Enter

Okuruto Noboru
12 epizode · Završeno The Hidden Dungeon Only I Can Enter, Special training in the Secret Dungeon, 俺だけ入れる隠しダンジョン
6.68

Noir je sin maloletnog plemića sa vrlo malo imena, osim ponude za posao – koja je otkazana pre nego što je uopšte mogao da započne svoj prvi dan. Poseduje, međutim, jednu retku osobinu: magična sposobnost savetovanja sa velikim mudracem, čak i ako mu upotreba veštine zadaje strašne glavobolje! Nesiguran u svoju budućnost, pristupa mudracu za savet kako da ide napred i usmeren je u tajnu tamnicu ispunjenu retkim zverima i magičnim predmetima. Ovde će Noir trenirati, sastavljajući iskustvo i bogatstvo, sve dok ne bude dovoljno moćan da promeni svoju sudbinu.

Wonder Egg Priority

CloverWorks
12 epizode · Završeno ワンダーエッグ・プライオリティ
8.32

Ai, mlada devojka zatvorenog tipa, koja pokušava da ne komunicira sa drugima. Jedno oko drži skriveno iza kose. Jednog dana, slučajno svrati do puste arkade, gde upozna „Aku“. Vrteći gaču na njihov nagovor, ona stiče „Čudesno Jaje“ i od tog trenutka njena sudbina počinje da se menja…

Početna
Sačuvano
Instagram
Discord
Pretraga