Nasumično

Zima 2009

Asu no Yoichi!

AIC
12 epizode · TV Completed 明日のよいち!
6.80

Yoichi Karasuma čitav je život proveo u planinama, trenirajući u mačevanju Viseći vjetar, Božanski vjetar. Pod očevim vodstvom sposoban je savladati tehniku ​​sa 17 godina. Ako više nema što naučiti, Yoichi je poslan u novi dođo smješten u gradu kako bi mogao nastaviti trenirati i steći razumijevanje modernog društva. Nažalost, Yoichi nema pojma kako se ponašati ili razgovarati s bilo kime u današnje vrijeme i ponaša se poput samuraja, u kompletu s neobičnim govorom i tradicionalnom odjećom. Dok odlazi živjeti sa sestrama Ikaruga u dođou, Yoichi je, ne znajući kako komunicirati s drugima, neprestano izbacivan u urnebesnim nesporazumima. Asu no Yoichi! prati Yoichija dok se spotiče kroz svoj novi život i pokušava naučiti kako živjeti u modernom svijetu sa svojom novom obitelji.

White Album

Seven Arcs
26 epizode · TV Ongoing ホワイトアルバム
6.57

Može li veza između redovitog studenta i pjevača idola preživjeti? To je pitanje na koje Bijeli album pokušava odgovoriti. Touya Fujii normalni je student s normalnim brigama – naime uravnotežujući nastavu i posao koji radi da bi platio školu. Zabrinut je i zbog količine vremena koje mora provesti s Yuki Morikawa, odnosno, nedostatka.

Budući da je idolska pjevačica, Yuki ima vlastitih briga. Iako još nije toliko popularna kao iskusna veteranka Rina Ogata, Yuki okreće glavu i slijeće intervjue na televiziji. Ovo bi trebalo biti dobro, ali nisu svi sretni zbog pažnje koju dobivaju od medija i od Rine. Industrija idola iznenađujuće je zaokupljena, a suparnički pjevači bace pogled na Yukija.

Iako vam se čini uzbudljivo gledati svoju djevojku na televiziji, kako Touya zaista osjeća sve ovo? Između izazova povezanih s Yukijevom karijerom i drugih ljudi s kojima se Touya susreće na njegovom sveučilištu, njihova veza možda neće potrajati …

Zoku Natsume Yuujinchou

Brain's Base
13 epizode · TV Completed Natsume's Book of Friends Season 2, Natsume Yuujinchou Two, Natsume Yuujinchou 2, Natsume Yujincho 2, 続 夏目友人帳
8.57

Kao i u prethodnom delu, Zoku Natsume Yuujinchou govori o Takaši Natsumeu, dečaku koji je od mladosti imao sposobnost da vidi youkaija, i njegovom telohranitelju youkaiju Madari, nadimku Nianko-sensei. Natsume pokušava da vrati imena zapisana u svojoj „Knjizi prijatelja“ (koju je nasledio od svoje bake Reiko) youkaiju u svom selu. Tokom ovih avantura upoznaje neke youkaije koji su prijateljski raspoloženi, neki koji žele da ukradu Knjigu, a neki koji žele da ga ubiju, dok Natsume usput saznaje o sebi i svojoj vezi sa tim misterioznim bićima.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano