Nasumično

Zima 2006

Ergo Proxy

Manglobe
23 epizode · TV Completed Ergo Proxy, エルゴプラクシー
7.92

Unutar kupolastog grada Romda nalazi se jedna od poslednjih ljudskih civilizacija na Zemlji. Pre hiljade godina, globalna ekološka katastrofa osudila je planetu; sada je život van ovih kupola praktično nemoguć. Da bi se ubrzao oporavak čovečanstva, stvoreni su “AutoReivovi”, humanoidni roboti koji pomažu ljudima u njihovom svakodnevnom životu. Međutim, AutoReivovi su počeli da zarazuju zagonetnu bolest nazvanu „Cogito virus“ koja im daje samosvest. Re-l Majer, unuka Romdovog vladara, zadužena je da istraži ovaj fenomen zajedno sa svojim partnerom iz AutoReivom Iggijem. Ali ono što započinje rutinskom istragom, brzo se zavrti u zaveri, pošto se Re-l suočava sa najmračnijim grehovima čovečanstva.

Na drugim mestima u Romdu, specijalista za AutoReivove po imenu Vincent Law takođe mora da se suoči sa svojim demonima kada oko njega počnu da se dešavaju nadrealni događaji. Re-l, Iggi, Vincent i dete AutoReiv po imenu Pino, formiraće malo verovatnu frakciju dok se bore da otkriju Romdove misterije i na kraju otkriju pravu svrhu mitskih bića koja se zovu „Proksiji“.

Rec

Shaft
9 epizode · TV Completed レック
7.36

Fumihiko Matsumaru je prosečan platar bez devojke. Pozvao je kolegu gospođicu Tanaku u film, ali je ustao. Upravo u vreme kada je hteo da baci karte u kantu za smeće, pojavila se simpatična devojka i zamolila ga da ne rasipa te dve karte. Posle filma i večere, otpratio ju je do kuće i otkrio da žive u istom kvartu, ali na žalost njen stan se zapalio satima kasnije. Nemajući gde drugde da ostane, novajlija seiiuu Aka Onda preselio se kod Matsumaru-a i njih dvoje su započeli vezu “više nego prijatelja, ali još uvek ne i ljubavnika” pod istim krovom, dok su ovu tajnu čuvali od svojih poslodavaca.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano