Nasumično

Zima 2003

.hack//Tasogare no Udewa Densetsu

Bee Train
12 epizode · TV Completed .hack//黄昏の腕輪伝説
6.60

Pobedom u legendarnim likovima “Kite” i “Black Rose” sa događaja koji su održali tvorci MMORPG-a “The Vorld”, Shugo i njegova sestra blizanka Rena stupaju u “The Vorld”. Zajedno su završili događaje i zadatke, zajedno sa svojim novim prijateljima Oukom, Mirelle, Hotaru i Sanjuro. Ubrzo nakon toga pojavila su se misteriozna čudovišta, a smrt tih čudovišta dovela je do toga da su igrači skliznuli u komu u stvarnom svetu. Samo Shugo i Rena mogu rešiti ovaj problem, ali zašto su na meti i koje tajne igra skriva?

Wolf’s Rain

Bones
30 epizode · TV Completed ウルフズレイン
7.83

U umirućem svijetu postoji drevna legenda: kada se svijet završi, otvorit će se vrata u raj. Ova utopija jedini je spas za ostatke života u ovoj neplodnoj zemlji, ali legenda nalaže i da samo vukovi mogu naći put do ovog mitskog carstva. Iako se dugo mislilo da su izumrli, vukovi i dalje postoje i žive među ljudima, maskirajući se razrađenim iluzijama.

Vuk samotnjak po imenu Kiba privlači ga opojni miris u Freeze City, osiromašeni grad pod vlašću bešćutnog lorda Orkhama. Ovdje Kiba otkriva da su vukovi Hige, Tsume i Toboe privučeni istom aromom. Prateći miris “Lunar Flowers”, za koji je rečeno da je ključ za otvaranje vrata njihovom idealnom svijetu, vukovi su krenuli na putovanje pustim krajolicima i raspadnutim gradovima kako bi pronašli svoju legendarnu obećanu zemlju. Međutim, oni nisu jedini koji traže raj, a oni sa zlokobnijim namjerama učinit će sve što je u njihovoj moći da ga prvi dosegnu.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano