Nasumično

Leto 2007

Baccano!

Brain's Base
13 epizode · TV Completed バッカーノ!
8.42

Tokom ranih 1930-ih u Čikagu, transkontinentalni voz, Fliing Pussifoot, započinje svoje legendarno putovanje koje će ostaviti trag krvi širom zemlje. Istovremeno, u Njujorku ambiciozni naučnik Szilard i njegov nevoljni pomoćnik Ennis traže nestale boce eliksira besmrtnosti. Pored toga, rat između mafijaških grupa se pogoršava. Na brodu Advena Avis, 1711. godine, alhemičari će upravo naučiti cenu besmrtnosti. Zasnovan na nagrađivanim lakim romanima istog imena, Baccano! prati nekoliko događaja koji u početku izgledaju nepovezani, kako vremenom tako i mestom, ali deo su mnogo veće priče – one o alhemiji, preživljavanju i besmrtnosti. Spajanje ovih događaja zajedno čine dobrodušni potencijalni lopovi, Isak i Mirija, povezujući razne ljude, sve one sa svojim skrivenim ambicijama i planovima, i stvarajući doživotne veze i posledice za sve umešane.

Devil May Cry

Madhouse
12 epizode · TV Completed デビル メイ クライ
7.00

Devil Mai Cri prati priču o lovcu na demone poznatom kao Dante. Kao napola demon, pola čovek, koristi svoj pouzdani mač Pobuna i svoja dva pištolja Eboni i Ivori za preuzimanje misija. Dante je vlasnik i vodi firmu “Devil Mai Cri”, koja se specijalizovala za lov i ubijanje problema povezanih sa demonima.

Mononoke

Toei Animation
12 epizode · TV Completed Mononoke, モノノ怪
8.42

Ovo je spinof priče „Bakeneko” iz serije Ayakashi – Japanese classic horror, i prati apotekara koji nailazi na raznorazne duhove i demone u feudalnom Japanu.

Prevod i Obrada: Anime Overdose

Shigurui

Madhouse
12 epizode · TV Completed シグルイ
7.42

Na početku Edo ere, kada su ljudi uživali u miru, Lord Tokugava Tadanaga održava borbeni turnir. U prošlosti su se šibice vodile drvenim mačevima. Ovaj put će se koristiti pravi mačevi.

Jednoruki Fujiki Gennosuke i slepi Irako Seigen boriće se međusobno u ovom meču. Oboje su učenici Ivamota Kogana, koji je poznat kao najveći japanski mačevalac. Svaki od njih je odlučan da se dokaže naslednikom Ivamotove škole. Međutim, šampion može biti samo jedan.

Tako započinje priča o preplitanju sudbina, sukoba i čudnih sudbina.

Zero no Tsukaima: Futatsuki no Kishi

J.C.Staff
13 epizode · TV Ongoing ゼロの使い魔 ~双月の騎士~
7.27

Sa ratom na horizontu, životi studenata na Tristejn magijskoj akademiji će se promeniti. Dok se učenici obučavaju za bitku i spremaju se da se pridruže borbi, Luiz je odlučna da zaštiti svoju prijateljicu iz detinjstva, sada kraljicu Tristejna. Kao njen poznanik, Saito se zakleo da će štititi Luiz i samim tim mora biti spreman za bitku… ali sa obiljem lepih devojaka okolo, pitanje je da li bi Saito trebalo da bude više zabrinut zbog neprijateljskih napada ili Luizinog besa izazvanog ljubomorom! Mogu li Saito i “Zero” Luiz da se izbore sa izazovom i zaštite svoje prijatelje i zemlju?

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano