Nasumično
Dodali smo novu vrstu reklama kako bi smo podrzali dalji rad sajta i unapredjivanje samog sajta. Reklame su jednostavno zatvaraju na iks dugme. Pisite na m u Chatu vasa misljenja i da li ste okej sa njima? Ako niste gledajte na nasem sajtu animebalkan.co gde ih nismo stavili u slucaju da su vam dosadne i ne zelite da nas podrzite.

Rakuen Tsuihou

Movie Sub Datum Izlaska September 16, 2020 · ? views · Postavio alminserif · Serije Rakuen Tsuihou
Ako vam se animebalkan.org ne ucitava brzo ili ne radi idite na animebalkan.co ili animebalkan.me
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.Takodje kada promenite sa jednog na drugi plejer od sada će vam se refrešovati stranica, ali to je zato što uvodimo naš plejer kom je to potrebno. Naš plejer će biti svuda, neće imati reklama, a biće brži i od google drive plejera ćak.

Download Rakuen Tsuihou, Watch Rakuen Tsuihou, don't forget to click on the like and share button. Anime Rakuen Tsuihou always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Rakuen Tsuihou

楽園追放 -Expelled from Paradise-
Ocena 7.41
Status: Završeno Studio: Datum Izlaska: 2014 Trajanje Epizode: 1 hr. 43 min. Vrsta: Film Epizode: 1
U budućnosti u kojoj je ogromna katastrofa opustošila Zemlju, većina čovječanstva napustila je svoja fizička tijela i preselila se u digitalnom obliku u DEVA, naprednu svemirsku postaju koja kruži oko opustošenog planeta. Bez ograničenja tradicionalnog postojanja, poput smrti i gladi, stanovnici ove virtualne stvarnosti žive u relativnom miru dok se Frontier Setter, vješti haker, ne infiltrira u sustav i širi subverzivne poruke stanovništvu. Vlasti koje su vlasti označile kao prijetnju sigurnosti, Frontier Settera progoni Angela Balzac, posvećena članica DEVA-inog zakona. Kada se hakerov signal prati na Zemlji, Angela poprima fizički oblik, prenoseći svoju svijest u tijelo klona i putujući u donji svijet kako bi se riješila prijetnje. Na Zemlji joj pomaže Dingo, karizmatični agent, a tijekom svog putovanja kako bi razotkrila misterij iza Frontier Settera, ona postupno otkriva zapanjujuće stvarnosti o pustoši koju neki od čovječanstva još uvijek nazivaju domom, kao i raj iznad.

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Početna
Sačuvano
Anime Lista
Chat

Gledaj Crtaće

Od sada možete gledati crtaće na novom sajtu crtacibalkan.net bez reklama online bestplano !