Nasumično

Psycho-Pass Epizoda 7

TV Sub Datum Izlaska Decembar 2, 2020 · ? views · Postavio KurooLord · Serije Psycho-Pass

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Psycho-Pass Epizoda 7, Watch Psycho-Pass Epizoda 7, don't forget to click on the like and share button. Anime Psycho-Pass always updated at Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Don't forget to watch other anime updates.

Nakon što je shvatio da su nedavna ubistva i slučaj Specimen zaista povezani, Ginoza skida Kogamija sa slučaja i traži od Akanea da ga čuva. Akane razgovara sa Sasamaminim ubistvom sa Kogami-jem i on joj pokazuje svoj jedini dokaz: mutnu sliku Makišime. U međuvremenu, Makishima, u studiji sa Toiohisom Senguji, otkriva okolnosti smrti oca Rikako Orio-a i raspravlja o prirodi skraćivanja očekivanog životnog veka. Kasnije Rikako nastavlja svoje zločine uz pomoć Makišimine koleginice Choe Gu-Sung i otima još jednog kolegu studenta zabrinutog zbog nestanka njene prijateljice.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Sačuvano