Nasumično
Dodali smo novu vrstu reklama kako bi smo podrzali dalji rad sajta i unapredjivanje samog sajta. Reklame su jednostavno zatvaraju na iks dugme. Pisite na m u Chatu vasa misljenja i da li ste okej sa njima? Ako niste gledajte na nasem sajtu animebalkan.co gde ih nismo stavili u slucaju da su vam dosadne i ne zelite da nas podrzite.

Promare

Movie Sub Datum Izlaska August 21, 2021 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Promare
Ako vam se animebalkan.org ne ucitava brzo ili ne radi idite na animebalkan.co ili animebalkan.me
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.Takodje kada promenite sa jednog na drugi plejer od sada će vam se refrešovati stranica, ali to je zato što uvodimo naš plejer kom je to potrebno. Naš plejer će biti svuda, neće imati reklama, a biće brži i od google drive plejera ćak.

Download Promare, Watch Promare, don't forget to click on the like and share button. Anime Promare always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Promare

Promare, PROMARE(プロメア)
Ocena 8.03
Status: Završeno Studio: Datum Izlaska: 2019 Trajanje Epizode: 1 sat 51 min. Vrsta: Film Epizode: 1
Pre trideset godina odjednom se pojavila nova rasa mutanata koji su držali plamen, uništivši veliki deo čovečanstva. Ovi takozvani „Burnish“ nastavili su da se pojavljuju nasumično, ostavljajući za sobom trag smrti i uništenja. Autonomna republika Promepolis je napredna nacija zahvaljujući neverovatnim naporima njihovog vođe, Krai Foresighta, protiv Burnaca. Tim vatrogasaca poznat kao Burning Rescue ima zadatak da zaustavi ova užasna čudovišta, koristeći najnapredniju tehnologiju koja je dostupna zahvaljujući njihovoj neverovatnoj mehaničarki Luciji Feks. Galo Thimos je energičan mladić, koji predviđanje smatra svojim herojem koji mu je spasao život i najnoviji je regrut spasilačkog tima. Teroristička grupa koja sebe naziva Mad Burnish nanosi haos po čitavoj naciji. Nakon susreta sa vođom Mad Burnish Lio Fotia, Galo kreće na svoje sudbonosno putovanje da pronađe istinu o ovim mutantima, što ga je na kraju dovelo u pitanje sve ono što je ranije smatrao istinitim

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Početna
Sačuvano
Anime Lista
Chat

Gledaj Crtaće

Od sada možete gledati crtaće na novom sajtu crtacibalkan.net bez reklama online bestplano !