Nasumično
Dodali smo novu vrstu reklama kako bi smo podrzali dalji rad sajta i unapredjivanje samog sajta. Reklame su jednostavno zatvaraju na iks dugme. Pisite na m u Chatu vasa misljenja i da li ste okej sa njima? Ako niste gledajte na nasem sajtu animebalkan.co gde ih nismo stavili u slucaju da su vam dosadne i ne zelite da nas podrzite.

Kuroko no Basket: Saikou no Present Desu

Special Sub Datum Izlaska December 8, 2021 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Kuroko no Basket: Saikou no Present Desu
Ako vam se animebalkan.org ne ucitava brzo ili ne radi idite na animebalkan.co ili animebalkan.me
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.Takodje kada promenite sa jednog na drugi plejer od sada će vam se refrešovati stranica, ali to je zato što uvodimo naš plejer kom je to potrebno. Naš plejer će biti svuda, neće imati reklama, a biće brži i od google drive plejera ćak.

Download Kuroko no Basket: Saikou no Present Desu, Watch Kuroko no Basket: Saikou no Present Desu, don't forget to click on the like and share button. Anime Kuroko no Basket: Saikou no Present Desu always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Kuroko no Basket: Saikou no Present Desu

Kuroko's Basketball: It's the Best Present, Kuroko no Basket Episode 75.5, 黒子のバスケ〜最高のプレゼントです〜
Ocena 8.10
Status: Završeno Studio: Datum Izlaska: 2015 Trajanje Epizode: 23 min. Vrsta: Specijal Epizode: 1
Rođendan je Tetsuje Kuroko. U znak proslave, Satsuki Momoi je pozvao ostale članove Generacije čuda da zajedno igraju košarku i podstaknu uspomene iz nostalgičnih srednjoškolskih dana. U međuvremenu, Taiga Kagami i njegovi saigrači iz Seirin High daju sve od sebe da se pripreme za Kurokonu rođendansku zabavu. Ponekad najbolji poklon koji se može dobiti nije materijalni, već osećaj zabave sa svima!

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Početna
Sačuvano
Anime Lista
Chat