Nasumično
Dodali smo novu vrstu reklama kako bi smo podrzali dalji rad sajta i unapredjivanje samog sajta. Reklame su jednostavno zatvaraju na iks dugme. Pisite na m u Chatu vasa misljenja i da li ste okej sa njima? Ako niste gledajte na nasem sajtu animebalkan.co gde ih nismo stavili u slucaju da su vam dosadne i ne zelite da nas podrzite.

Josee, the Tiger and the Fish

Movie Sub Datum Izlaska September 30, 2021 · ? views · Postavio Rajcho · Serije Josee, the Tiger and the Fish
Ako vam se animebalkan.org ne ucitava brzo ili ne radi idite na animebalkan.co ili animebalkan.me
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.Takodje kada promenite sa jednog na drugi plejer od sada će vam se refrešovati stranica, ali to je zato što uvodimo naš plejer kom je to potrebno. Naš plejer će biti svuda, neće imati reklama, a biće brži i od google drive plejera ćak.

Download Josee, the Tiger and the Fish, Watch Josee, the Tiger and the Fish, don't forget to click on the like and share button. Anime Josee, the Tiger and the Fish always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Josee, the Tiger and the Fish

Josee, the Tiger and the Fish, ジョゼと虎と魚たち
Ocena 8.55
Status: Završeno Studio: Datum Izlaska: 2020 Trajanje Epizode: 1 sat 38 min. Vrsta: Film Epizode: 1
Romantična drama za mlade sa temama odrastanja, priča se fokusira na studenta Cunea i sanjara Džose, koja živi svoj život zaglavljena u invalidskim kolicima. Džose - nazvana po junakinji u delu Fransoaz Sagan - provodi većinu dana čitajući i slikajući sve dok slučajno ne sretne Cunea i odluči da je vreme da se suoči sa stvarnim svetom.

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Početna
Sačuvano
Anime Lista
Chat

Gledaj Crtaće

Od sada možete gledati crtaće na novom sajtu crtacibalkan.net bez reklama online bestplano !