Nasumično

I Want to Eat Your Pancreas

Movie Sub Datum Izlaska September 15, 2020 · ? views · Postavio alminserif · Serije I Want to Eat Your Pancreas
Ako vam se animebalkan.org ne ucitava brzo ili ne radi idite na animebalkan.co ili animebalkan.me
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.Takodje kada promenite sa jednog na drugi plejer od sada će vam se refrešovati stranica, ali to je zato što uvodimo naš plejer kom je to potrebno. Naš plejer će biti svuda, neće imati reklama, a biće brži i od google drive plejera ćak.

Download I Want to Eat Your Pancreas, Watch I Want to Eat Your Pancreas, don't forget to click on the like and share button. Anime I Want to Eat Your Pancreas always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

I Want to Eat Your Pancreas

君の膵臓をたべたい
Ocena 8.59
Status: Završeno Studio: Datum Izlaska: 2018 Trajanje Epizode: 1 sat 48 min. Vrsta: Film Epizode: 1
Uklonjeni protagonist: knjiški crv koji je duboko odvojen od svijeta u kojem boravi. Ne zanima ga druge i čvrsto je uvjeren da ni njega nitko ne zanima. Njegova priča započinje kad slučajno naleti na rukom napisanu knjigu pod naslovom "Živjeti s umiranjem". Ubrzo ga identificira kao tajni dnevnik koji pripada njegovom popularnom, blistavom školskom kolegu Sakuri Yamauchiju. Zatim mu se povjeri u vezi s bolešću gušterače od koje boluje i da joj je preostalo vrijeme krajnje. Samo njezina obitelj zna za njezinu smrtnu bolest; nisu svjesni ni njezini najbolji prijatelji. Unatoč ovom otkriću, on ne pokazuje nula suosjećanja s njezinom nevoljom, ali uhvaćen u valovima Sakurine ustrajne uzgonnosti, na kraju priznaje da će je pratiti preostale dane. Kako par polarnih suprotnosti međusobno djeluje, njihova veza jača, ispreplićući se kroz njihove izbore donesene svakim danom. Njezina prividna nesavjesnost i nepredvidivost narušava neustrašiv protok života glavnog junaka, postupno mu otvarajući srce dok otkriva i prihvaća pravo značenje življenja.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Sačuvano
Anime Lista
Chat