Nasumično
Dodali smo novu vrstu reklama kako bi smo podrzali dalji rad sajta i unapredjivanje samog sajta. Reklame su jednostavno zatvaraju na iks dugme. Pisite na m u Chatu vasa misljenja i da li ste okej sa njima? Ako niste gledajte na nasem sajtu animebalkan.co gde ih nismo stavili u slucaju da su vam dosadne i ne zelite da nas podrzite.

Hunter x Hunter Movie 1: Phantom Rouge

Movie Sub Datum Izlaska September 16, 2020 · ? views · Postavio alminserif · Serije Hunter x Hunter Movie 1: Phantom Rouge
Ako vam se animebalkan.org ne ucitava brzo ili ne radi idite na animebalkan.co ili animebalkan.me
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.Takodje kada promenite sa jednog na drugi plejer od sada će vam se refrešovati stranica, ali to je zato što uvodimo naš plejer kom je to potrebno. Naš plejer će biti svuda, neće imati reklama, a biće brži i od google drive plejera ćak.

Download Hunter x Hunter Movie 1: Phantom Rouge, Watch Hunter x Hunter Movie 1: Phantom Rouge, don't forget to click on the like and share button. Anime Hunter x Hunter Movie 1: Phantom Rouge always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Hunter x Hunter Movie 1: Phantom Rouge

劇場版 HUNTER×HUNTER 緋色の幻影(ファントム・ルージュ)
Ocena 7.25
Status: Završeno Studio: Datum Izlaska: 2013 Trajanje Epizode: 1 hr. 37 min. Vrsta: Film Epizode: 1
Nakon što su završili svoj posao u Yorknew Cityju, Leorio Paladiknight i Kurapika istražuju glasine o viđenju dječaka crvenocrvenih očiju, jer vjeruju da je ta osoba član sada nepostojećeg klana Kurta. Kurapika se nada da će pronaći još jednog preživjelog iz klana, osim sebe, ali umjesto toga na kraju gubi oba oka nakon napada nekoga za koga se čini da mu je prijatelj iz djetinjstva. Leorio teži Kurapikinim ranama, a zatim šalje i Gon Freecssa i Killuu Zoldyck da pomognu doći do Kurapikinih očnih jabučica. Međutim, njihova potraga dovodi ih licem u lice sa zloglasnom skupinom lopova poznatom pod nazivom Fantomska trupa - istim ljudima koji su prije pet godina masakrirali čitav klan Kurte zbog njihovih grimiznih očiju koje mijenjaju boju u trenucima bijesa. Hunter x Hunter Film 1: Phantom Rouge prati dječakovu potragu kako bi locirali oči svog prijatelja i uhvatili lopova, zbog čega su duboko zarobili u prošlost Phantom Troupea. I pritom nailaze na tajanstvenu djevojku koja je, čini se, povezana sa svime ...

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Početna
Sačuvano
Anime Lista
Chat