Nasumično
Dodali smo novu vrstu reklama kako bi smo podrzali dalji rad sajta i unapredjivanje samog sajta. Reklame su jednostavno zatvaraju na iks dugme. Pisite na m u Chatu vasa misljenja i da li ste okej sa njima? Ako niste gledajte na nasem sajtu animebalkan.co gde ih nismo stavili u slucaju da su vam dosadne i ne zelite da nas podrzite.

Gintama: The Final Chapter – Be Forever Yorozuya, Gintama Movie 2

TV Sub Datum Izlaska February 16, 2021 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Gintama: The Final Chapter – Be Forever Yorozuya, Gintama Movie 2
Ako vam se animebalkan.org ne ucitava brzo ili ne radi idite na animebalkan.co ili animebalkan.me
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.Takodje kada promenite sa jednog na drugi plejer od sada će vam se refrešovati stranica, ali to je zato što uvodimo naš plejer kom je to potrebno. Naš plejer će biti svuda, neće imati reklama, a biće brži i od google drive plejera ćak.

Download Gintama: The Final Chapter – Be Forever Yorozuya, Gintama Movie 2, Watch Gintama: The Final Chapter – Be Forever Yorozuya, Gintama Movie 2, don't forget to click on the like and share button. Anime Gintama: The Final Chapter – Be Forever Yorozuya, Gintama Movie 2 always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Gintama: The Final Chapter – Be Forever Yorozuya, Gintama Movie 2

Gintama: The Final Chapter - Be Forever Yorozuya, Gintama Movie 2, 劇場版 銀魂 完結篇 万事屋よ永遠なれ
Ocena 8.96
Status: Završeno Studio: Datum Izlaska: 2013 Trajanje Epizode: 1 hr. 50 min. Vrsta: Anime Epizode: 1
Kada Gintoki na premijeri uhvati filmskog pirata, proveri snimke kamere i nađe se prevezen u mračnu, postapokaliptičnu verziju Eda, gde je misteriozna epidemija nazvana „Bela kuga“ poharala svetsku populaciju. Ispostavilo se da filmski pirat ipak nije bio pirat - to je bio android vremenska mašina, a Gintoki je ranjen pet godina u budućnost! Šinpači i Kagura, njegove kohorte Jorozuje, ispali su i sada su otvrdnuti u bitkama solo budnici, a i on sam godinama je nestao, nestajući bez traga nakon što je u svom dnevniku ispisao neobičnu poruku. Krećući u maskiranju koje mu je dao android vremeplov, Gintoki slučajno okuplja tim Jorozuje da istraži Belu kugu i ubrzo otkriva da je ključ spasavanja budućnosti u tami njegove sopstvene prošlosti. Odlučan da se suprotstavi moćnom neprijatelju, on otkriva važno otkriće - sa grupom drugova i saveznika pored sebe, ne mora da se bori sam.

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Početna
Sačuvano
Anime Lista
Chat

Gledaj Crtaće

Od sada možete gledati crtaće na novom sajtu crtacibalkan.net bez reklama online bestplano !