Nasumično

Evangelion: 1.0 You Are (Not) Alone

Movie Sub Datum Izlaska September 16, 2020 · ? views · Postavio alminserif · Serije Evangelion: 1.0 You Are (Not) Alone
Ako vam se animebalkan.org ne ucitava brzo ili ne radi idite na animebalkan.co ili animebalkan.me
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.Takodje kada promenite sa jednog na drugi plejer od sada će vam se refrešovati stranica, ali to je zato što uvodimo naš plejer kom je to potrebno. Naš plejer će biti svuda, neće imati reklama, a biće brži i od google drive plejera ćak.

Download Evangelion: 1.0 You Are (Not) Alone, Watch Evangelion: 1.0 You Are (Not) Alone, don't forget to click on the like and share button. Anime Evangelion: 1.0 You Are (Not) Alone always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Evangelion: 1.0 You Are (Not) Alone

ヱヴァンゲリヲン新劇場版:序
Ocena 8.09
Status: Završeno Studio: Datum Izlaska: 2007 Trajanje Epizode: 1 hr. 40 min. Vrsta: Film Epizode: 1
U postapokaliptičnom svijetu, posljednje preostalo ljudsko naselje u Japanu je teško utvrđeni grad Tokio-3. Četrnaestogodišnjeg Shinjija Ikarija dovodi u sjedište Nerva, podzemne organizacije koju vodi njegov otuđeni otac Gendou. Zahtijeva da Shinji postane pilot "Evangeliona", kolosalnog androida izgrađenog za borbu protiv čudovišnih i destruktivnih vanzemaljskih bića poznatih kao "Anđeli" koja razaraju planetu i prijete opstanku preostale ljudske rase. Iako je u početku bio nevoljan, Shinji je potaknut idejom da se pomiri sa svojim ocem i pristaje pomoći u opasnom pothvatu čovječanstva protiv njegove vanzemaljske prijetnje, kao pilot Evangelionske jedinice-01. Gurnut usred opasnog bojnog polja, Shinji mora pronaći potrebnu hrabrost i odlučno se suprotstaviti upadima Anđela prije nego što bude prekasno.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Sačuvano
Anime Lista
Chat