Kako bismo podržali dalji rad našeg sajta ubacili smo reklame. Ako želite da izaberete količinu reklama koja će vam se prikazivati isto možete da uradite klikom na dugmad iznad. Ad Blocker isto možete da koristite, ali se nadamo da ćete nam pomoći gašenjem istog na našem sajtu.

Dragon Ball Super – Epizoda 3

TV Sub Datum Izlaska Decembar 4, 2020 · ? views · Postavio AnimeFanBoy · Serije Dragon Ball Super
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Dragon Ball Super – Epizoda 3, Watch Dragon Ball Super – Epizoda 3, don't forget to click on the like and share button. Anime Dragon Ball Super always updated at Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Don't forget to watch other anime updates.

Starac Kaioshin je osetio da se Bog uništenja Beerus probudio posle 39 godina sna. Plaši se da će biti loše vesti ako Gokuu sazna za ovo i izazove ga na borbu. Stupa u kontakt sa Severnim Kaiom i govori mu da Beerusovo postojanje drži u tajnosti, ali …

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Sačuvano
Instagram
Discord
Pretraga