Kako bismo podržali dalji rad našeg sajta ubacili smo reklame. Ako želite da izaberete količinu reklama koja će vam se prikazivati isto možete da uradite klikom na dugmad iznad. Ad Blocker isto možete da koristite, ali se nadamo da ćete nam pomoći gašenjem istog na našem sajtu.

Dragon Ball Super – Epizoda 11

TV Sub Datum Izlaska Decembar 4, 2020 · ? views · Postavio AnimeFanBoy · Serije Dragon Ball Super
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Dragon Ball Super – Epizoda 11, Watch Dragon Ball Super – Epizoda 11, don't forget to click on the like and share button. Anime Dragon Ball Super always updated at Anime Balkan – Najbolji sajt za gledanje animea. Don't forget to watch other anime updates.

Pošto se donekle uhvatio u formu Super Saiian Boga, Goku u početku uspeva da održi korak sa Beerusom pre nego što shvati da se Razarač zadržava kao sredstvo da motiviše Gokua da ga sustigne. U tom cilju, Beerus odvlači Gokua u svemir, gde ga brzo nokautira. Goku se sruši natrag na Zemlju i završi u okeanu. Zapanjen takvom snagom, Goku se uzbudi i ojača, te se sam izleči. Spreman da još jednom krene, Goku leti iz okeana i juriša prema Beerusu.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Sačuvano
Instagram
Discord
Pretraga