Dodali smo novu vrstu reklama kako bi smo podrzali dalji rad sajta i unapredjivanje samog sajta. Reklame su jednostavno zatvaraju na iks dugme. Pisite na m u Chatu vasa misljenja i da li ste okej sa njima? Ako niste gledajte na nasem sajtu animebalkan.co gde ih nismo stavili u slucaju da su vam dosadne i ne zelite da nas podrzite.

Dr. Stone – Sezona 2 Epizoda 11

TV Sub Datum Izlaska March 25, 2021 · ? views · Postavio Rajcho · Serije Dr. Stone
Ako vam se animebalkan.org ne ucitava brzo ili ne radi idite na animebalkan.co ili animebalkan.me

Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.

Download Dr. Stone – Sezona 2 Epizoda 11, Watch Dr. Stone – Sezona 2 Epizoda 11, don't forget to click on the like and share button. Anime Dr. Stone always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Dr. Stone

ドクターストーン
Ocena 8.36
Status: Završen Studio: Datum Izlaska: 2019 Trajanje Epizode: 24 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 35
Jednog sudbonosnog dana, čovečanstvo biva okamenjeno. Nekoliko hiljada godina kasnije, srednjoškolac zvani Taiđu se budi u svetu punom statua. Međutim, nije sam! Njegov prijatelj Senku, koji je ujedno i štreber, probudio se nekoliko meseci pre njega i za to vreme smislio plan – da pomoću nauke spasu svet! Preveo: BG-ANIME Prevod 2. sezone: Animebaklan.net

Komentari

  1. Strahinja says:

    Jel ovo poslednja epizoda?

    1. Zer0Flamer says:

      jeste, najavljena je sezona 3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Početna
Sačuvano
Anime Lista
Chat