Bookmark
Sačuvano od strane 25 ljudi

Seirei Gensouki (Spirit Chronicles)

Watch full episodes Seirei Gensouki (Spirit Chronicles), download Seirei Gensouki (Spirit Chronicles) english subbed, Seirei Gensouki (Spirit Chronicles) eng sub, download Seirei Gensouki (Spirit Chronicles) eng sub, stream Seirei Gensouki (Spirit Chronicles) at Anime Balkan - Najbolji sajt za gledanje animea.
Spirit Chronicles, 精霊幻想記
Status: Završeno Studio: Datum Izlaska: 2021 Trajanje Epizode: 24 min. po ep. Sezone: Vrsta: Epizode: 12 Glumci: Postavio: Zer0Flamer Datum Izlaska: Ažurirano:
Watch streaming Seirei Gensouki (Spirit Chronicles) English Subbed on Anime Balkan - Najbolji sajt za gledanje animea. You can also download free Seirei Gensouki (Spirit Chronicles) Eng Sub, don't forget to watch online streaming of various quality 720P 360P 240P 480P according to your connection to save internet quota, Seirei Gensouki (Spirit Chronicles) on Anime Balkan - Najbolji sajt za gledanje animea MP4 MKV hardsub softsub English subbed is already contained in the video.

Opis Seirei Gensouki (Spirit Chronicles)

Amakava Haruto je mladić koji je umro pre ponovnog ujedinjenja sa prijateljem iz detinjstva koji je nestao pre pet godina. Rio je dečak koji živi u sirotinjskim četvrtima i želi da se osveti majci koja je ubijena pred njim kada je imao pet godina. Zemlja i drugi svet. Dvoje ljudi sa potpuno različitim poreklom i vrednostima. Iz nekog razloga, sećanja i ličnost Haruta koji je trebalo da umre vaskrsavaju se u telu Rija. Dok su njih dvoje zbunjeni zbog svojih sećanja i ličnosti koje se spajaju, Rio odlučuje da živi u ovom novom svetu. Zajedno sa Harutovim sećanjima, Rio budi nepoznatu „posebnu moć“ i čini se da ako je dobro iskoristi, može živeti bolji život. Ali pre toga, Rio nailazi na otmicu za koju se ispostavlja da je princeza kraljevine Bertram u kojoj živi. Nakon spasavanja princeze, Rio dobija stipendiju na Kraljevskoj akademiji, školi za bogate i moćne. Biti siromašno siroče u školi plemića, pokazalo se izuzetno groznim mestom.

Komentari

  1. Naruto says:

    Kad ce biti jos ono ima vec izbaceno 4 epizode

  2. Naruto says:

    Kad ce sledeca ima vec 6 epizoda izbaceno

  3. Aleksandar says:

    Stvarno imate dobrih animea svaka cast i jedva cekam 7 i 8 epizodu da prevedete. animeje stvarno dobar 💜💜💜💜🤗

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Sačuvano
Instagram
Discord
Pretraga