Nasumično
Ocena 7.38
Bookmark
Sačuvano od strane 6 ljudi

Rokka no Yuusha

Watch full episodes Rokka no Yuusha, download Rokka no Yuusha english subbed, Rokka no Yuusha eng sub, download Rokka no Yuusha eng sub, stream Rokka no Yuusha at Anime Balkan.
六花の勇者
Status: Završeno Studio: Datum Izlaska: 2015 Trajanje Epizode: 24 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 12 Postavio: Datum Izlaska: Ažurirano:
Watch streaming Rokka no Yuusha English Subbed on Anime Balkan. You can also download free Rokka no Yuusha Eng Sub, don't forget to watch online streaming of various quality 720P 360P 240P 480P according to your connection to save internet quota, Rokka no Yuusha on Anime Balkan MP4 MKV hardsub softsub English subbed is already contained in the video.

Opis Rokka no Yuusha

Drevna legenda kaže da će božicom sudbine oživljavanjem demonskog boga izabrati šest heroja – Hrabre od šest cvetova, dajući im moć da ustanu protiv neprijatelja koji pokušavaju da svet pretvore u živi pakao . Adlet Maier, samoprozvani “Najjači čovek na svetu”, stigao je na kontinent Piena u nadi da će postati Hrabar. Iako ne ide tako glatko kao što je planirao, Adlet je na kraju izabran za jednog od šest heroja nedugo nakon što ga je dočekala Nashetania Loei Piena Augustra, princeza i kolega Hrabri.

Rokka no Yuusha prati njih dvoje dok kreću na svoje predodređeno putovanje da se bore protiv Boga demona, nameravajući da se sastanu sa svojim kolegama herojima u malom hramu izvan Zemlje zavijajućih demona, domena zaručnika. Međutim, kada se konačno ujedine, prisutno je sedam heroja, a ubrzo i ostali počinju da sumnjaju da je Adlet prevarant. Sada u bekstvu, Adlet mora da iskoristi svoj jedinstveni set veština i duhovitosti u borbi za svoj život kako bi utvrdio koji član grupe je pravi varalica pre nego što bude prekasno!

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Sačuvano
Anime Lista
Chat